Háztartási ötletek

Intelligens tippek a hűtőszekrény rendezetten tartására

Manapság egyre több háztartás kiterjedt élelmiszer-készlettel rendelkezik, az állandó bevásárlóutak elkerülésére, így konyha tisztán tartása érdekében fontos, hogy mindennek meg legyen a helye. Itt van néhány tipp, amelyek egyszerűek, de hatékonyak a tökéletes hűtőszekrény/tárolás létrehozásában.

Mindez elsőre időigényesnek hangzik, azonban -megjegyeznénk- hogy most, a koronavírus-járvány idején szinte mindannyiunknak van egy kis extra szabadideje. Az már csak rajtad áll, hogy mennyire hasznosan töltöd azt!

Szabadulj meg tőle Először is, itt az ideje a mélytisztításnak! Igen, tudjuk, kinek van ehhez kedve.. azonban ez egy kihagyhatatlan lépés. Távolíts el mindent a polcokról, töröld le azokat, majd ellenőrizd a lejárati időket az egyes termékeken- lehet, hogy meglepődsz, mennyi felesleges, vagy esetleg lejárt terméket tartogatunk, feleslegesen. Minél kevesebb a szükségtelen rendetlenséget eredményező tárgy, annál könnyebb lesz az új szervezett tér kialakítása.

Készíts kategóriákat Ha hűtőszekrény minden eleme rendelkezik saját, speciális térrel, az egy jól szervezett hűtőt eredményez. Nem beszélve róla, hogy akárhányszor kinyitod azt, automatikusan tudni fogod, hova nyúlj! Üveg tárolókonténerek és fiókok beszerzésével lehető legtöbbet hozhatod ki a hűtőszekrényből, anélkül, hogy túlzsúfolnád azt, és kifinomultabb megjelenést is biztosít a hűtődnek.

Címkézd fel Ez jobb módja annak, hogy szervezett maradjunk. Címke hozzáadása az élelmiszer vásárlás után, remek módja annak, hogy nyomon tudjuk követni a vásárlás, elkészítés és a lejárati dátumot, így garantáltan el tudod kerülni a termékfelesleg felhalmozását.

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Zsebő Zsanett: 100-as mellék (zszs@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Minimalizmus: a kevesebb néha több A minimalizmus elvét követve nem csak egy letisztult összképet alakíthatsz ki a konyhádban, de ugyanakkor arra kényszeríthet, hogy ne vásárolj ömlesztve.

Fenntarthatóság A méhviaszpapírral való csomagolás a műanyag tartályok helyett egy tökéletes példa erre- nem csak környezetkímélő, de az étel is hosszabban megőrzi a frissességet. Ezenkívül újrahasznosíthatók, lehetővé téve, hogy elöblítve újra is újra felhasználd azt.

Fegyelem Egy jól elrendezett hűtőszekrény kialakítása és hosszútávú megtartása, fegyelmet és állandóságot igényel!

Forrás: www.trendir.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Li Nicole: 100-as mellék (nicole@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Címkék

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Back to top button
Close