Home / Lakberendezés és stílus / Inspirációk spanyol stílushoz

Inspirációk spanyol stílushoz

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A spanyol stílusról azonnal asszociálunk pár dologra, ilyen a terra cotta tető, ragyogó színek, kovácsoltvas díszítések és nem is tévedünk velük.

A földes tónusok és a rusztikus elemek megfelelő keverékével könnyedén létrehozhatunk egy spanyol paradicsomot saját otthonunkban, még akkor is, ha hideg éghajlaton élünk. Ha mégis szükséged van arra a kis inspirációra, ami egy ilyen nagy szabású projekt megtervezéséhez kellhet, akkor szánj rá egy kis időt, és nézd meg ezt a pár csodálatos spanyol stílusú otthont, segítenek inspirálódni a dekorációban a bejárati ajtótól a hátsó kerítésig.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Remélem, jóban vagy az égetett narancs tetőcserepekkel, mert minden jó spanyol otthon terra cotta tetőkkel rendelkezik. De mielőtt elszaladnánk a narancssárga szín felé teljesen, az otthon többi része általában krémes fehér színű, így nem lesz túláradó a szín. Miután megvan a két alapszín, itt az ideje, hogy néhány más szempontot is figyelembe vegyünk. Először, dobd be az íves ajtókat! Másodszor, adj hozzá kovácsolt vasat. Harmadszor, fogadj be pár cserepes kaktuszt. Azt is észre fogod venni, hogy rengeteg spanyol stílusú lakóépületben kavicsot szórnak a füves udvarra. Ez megkönnyíti az udvar karbantartását és lehetővé teszi, hogy rendezett külsővel rendelkezzen az otthon.

forrás:homedit.com

. Budapestről új helyre költözött a bemutatótermünk és a készház gyárunk!

Új címünk: 2316. Tököl, Vince Tanya.
(Tököli Hév megállótól 250 m-re.)
Info: 06-20/444-44-24.

Az alábbi Google térkép segít a navigációban.


Hétfőtől-Péntekig 8-17 óráig Szombaton reggel 9-13 óráig vagyunk személyesen a bemutatóteremben elérhetőek.
A telefonos ügyfélszolgálatunkat minden nap 18 óráig elérheti.

Ajánló

Modern loft átalakítás

Néhány felújítás könnyű, és néhány pedig nagyon nehéz. Általában vonzódnak a drasztikus felújításokhoz és látványos …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..