Home / Lakberendezés és stílus / Fantasztikus hálószobai megoldások

Fantasztikus hálószobai megoldások

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Szeretnéd a hálószobádat megújítani? Akkor az egyik megoldás, ha az ágyad mögé valami egészen üdítő, esztétikus faldekorációt vagy falburkolatot teszel!

Akár trópusi esőerdőt formálsz, oszcilláló színekből hozol létre pasztell szivárványt vagy épp durva kövek felhasználásával kreálsz hátfalat, ezeket a megoldásokat bármilyen stílusú is a hálószobád, alkalmazhatod. Nincs lehetőséged luxus anyagokra? Használj műalkotásokat, hogy magasabb szintre emeld a dekorációt. A fali lámpákat vagy álló lámpákat ügyesen alkalmazhatod, hogy álmaid hangulatát megteremtsd.

green-wall-wooden-platform-modern-wood-panel-accent-wall

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A pasztell színek, nem csak a gyerekek szobájába jó, geometrikus mintákkal egészen modern hatást érhetünk el. A LED-fények ultramodern megjelenést adnak a hálószobáknak. Szeretsz este olvasni? Pár könyvespolcot is el lehet helyezni az ágy mögé stílusosan. Nézd meg képgalériánkban ezeket a szuper megoldásokat!

forrás: home-designing.com

 

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

10 ötlet a kihasználatlan sarkokhoz

Mindannyiunk rendelkezik vele. Bizony, ez az egyik sarok az otthonunkban, ami csak egy kicsit különbözik …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.