„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Ellipszis alakú ház Spanyolországban

Fran Silvestre Arquitectos elkészült a Balint House tervezésével és kivitelezésével, amely egy modern ellipszis alakú ház a spanyolországi Valenciában.

Az épület szomszédságában golfpálya helyezkedik el és ez így annyi szabad teret enged a telek déli részen, hogy szinte kertként lehet használni, az oldalsó határokat növényzet szegélyezi. A fehér homlokzatot átszúró üvegezés a lakóegységet szokatlan, futurisztikus jellegűvé varázsolja.

modern-residence-3


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ez a szokatlan forma volt a kulcs ahhoz, hogy minimalizálják a térfogati hatásokat. Az építészek szerint a belső tér a tagoltságon keresztül is folyamatos kommunikációban áll egymással. A szolgáltató terek, berendezések, konyha az alsó szinten találhatóak és kinyílnak a terek a kertre. Az emeleten helyezkednek el a privát terek, szobák. A Balint House minimalista színpalettát alkalmaz, a fehér, fekete és a különböző árnyalatú szürkék jellemzik.

forrás:freshome.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb