napi hírmorzsák

Életre kelt ikonikus „Sims” házak

A The Sims, a videójáték-ipar klasszikusa több, mint 20 éves. A két évtizedes virtuális építkezés tisztelegéseként az otthoni szolgáltatás- kereső oldal, az Angie’s List, CGI technológiát használt a játék sorozat legismertebb házai valós változatának megjelenítésére.

Abban az esetben, ha az utóbbi húsz évben hibernált állapotban voltál, a The Sims egy élet-szimulációs videójáték-sorozat, amely lehetővé teszi a játékosok számára családok létrehozását, vállalkozások nyitását és felépítését, valamint álmaik otthonának megtervezését. Az összes verzió széles körben népszerű volt, így a sorozat a videojátékok történetében a legkelendőbbek közé tartozik.

Fogadni merünk, hogy szinte mindenki ismer valakit, akinek a háza a következők egyikére hasonlít:

5 Sim Lane A “Goth Family Home” ahogyan a játékosok ismerik, meghatározó jellemzőkkel, mint például a kő homlokzattal, ferde tetővel és nagy ablakokkal rendelkezik.

215 Sim Lane A “The Pleasant Family Home” klasszikus családiházat lényegében bármilyen környéken fel lehetne építeni, a való életben. Olyan kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkezik, mint a kettős külső falak és dupla téglakémények, amelyek a tető két végén ágaskodnak.

Sultry Springside A “Caliente Household” egy igazi mediterrán stílusú kastély elemeit hordozza magában a terracotta cseréptetővel és a házat körülvevő zöldövezettel.

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Zsebő Zsanett: 100-as mellék (zszs@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Affluista Mansion A “The Landgraab Family Home” néven ismert modernista stílusú kastély oldalsó, természetes kő homlokzatával, építészetileg a híres építész, Frank Lloyd Wright munkájára emlékeztet.

101 Road To Nowhere A “Smith Family Home” egy klasszikus új-angliai stílusú ház, hagyományos szárnyablakokkal és rendezett, fehér, pikett kerítéssel.

150 Main Street Ez a minimál stílusú stúdió Don Lothario tulajdonában van a The Sims-ben, és az valóban képviseli a karakterhez illő agglegény életmódot. A lapos háztető teret ad a csillagvizsgálásra, egyenesen a pezsgőfürdőből.

Forrás: www.dornob.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Li Nicole: 100-as mellék (nicole@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Címkék

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Back to top button
Close