„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

Egykor víztorony; ma modern otthon

A víztorony, mely az általa korábban kiszolgált történelmi falu végét jelöli, ma egy modern, 160 négyzetméteres otthon, az Egyesült Királyságbeli Tonkin Liu építészeti cég 2016-ban elvégzett munkálatainak eredményeként. Az egyedülálló otthonból panorámás kilátás nyílik a környező árpamezőkre az angliai Castle Acre-ben.

A használaton kívüli víztornyot annak eredeti, romlott állapotában egy víztorony-rajongó mentette meg, aki árverésen licitált egy fémhulladék-kereskedő ellen. A torony helyreállítása a meglévő értékek megőrzését is biztosítja azáltal, hogy új életet ad a strukturális rendszernek, és feltárja annak robusztusságát és anyagszerűségét.

A fő eredeti szerkezetet minimálisan módosították. A víztorony egy könnyű és finom keret, amely alátámasztja a fenti acél víztartály nagy tömegét. Maga a tartály a nappalinak és étkezőnek ad helyet, alatta két hálószobával és egy földszinti kerthelyiséggel, amely lehetővé teszi a szerkezet beilleszkedését a környező tájba. Az otthont kívül-belül egyszerű, ipari jellegű esztétika jelemzi.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Forrás: www.archdaily.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb