„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

Egy pajta maradványaiból formált modern családi házat a McGarry-Moon Architects

A régi és az új- a rusztikus és a modern pompás ötvözete mindig elbűvölő vonzerővel bír. Az észak-írországi McGarry-Moon Architects építészeti cég 2013-ban egy adaptív újrafelhasználási projekt keretein belül egy omladozó romos istálló kőfal- maradványait alakított kortárs, három hálószobás rezidenciává.

A telken megmaradt eredeti kőfalakat alaposan meg kellett vizsgálni és stabilizálni a beavatkozás előtt. Az új szerkezet acél- és favázzal a volt istáló alapjaira épült, közvetlenül kapcsolódva a megmaradt kőfalakhoz. A projekt során új építési technológiákat ötvöztek régebbi technikákkal, figyelembe véve a fenntarthatósági ideálokat annak érdekében, hogy egy olyan rezidenciát alkossanak, mely vidéki esztétikájával biztosítja a 21. század minden kényelmét.

Az acélszerkezet támogatja az otthon új második szintjét, amely annak padlótól a mennyezetig érő üvegezésével úgy néz ki, mintha az épület többi része felett lebegne. A második szinten található a nappali, konyha és az étkező egy saját fürdőszobás hálószobával együtt, míg a földszinten további két hálószoba, egy fürdőszoba, egy tárolóhelyiség és egy mosószoba található.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Északnyugat felől megközelítve ez a 110 négyzetméter alapterületű lakás igen visszafogott megjelenésű. A külső anyagpaletta fényes fémfelületei egyértelmű kontrasztot alkotnak az eredeti kőfalak melegével, szimbolizálva és kiemelve az új-és a régi ellentétét.

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb