„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

Egy olasz gazdasági épületből lett vendégház

Az olasz Archisbang stúdió egy Torinón kívüli parasztházat alakított át vendégházzá, polikarbonát ablakokkal és ajtókkal ellátott szobákat illesztve a meglévő téglaszerkezetbe. A We Rural névre keresztelt vendégház Poirino faluban található, és számos létesítményt kínál a vendégei számára.

Az Archisbang szerint “beavatkozásmentes” megközelítést alkalmazott az épületben, amelyet korábban garázsként és tárolóhelyként használtak nagy téglaoszlopokkal körülvett, és számos szerkezetileg független beillesztést végeztek az új felhasználás támogatására.

A We Rural vendégházba a déli oldalról lehet belépni, ahol a zárt és tömör homlokzatot acélvázas nyílásokkal frissítették, amelyek önálló bejutást biztosítanak a különböző terek belsejébe. A szobák északi fekvésűek, és a nagy udvarra és a medencére néznek. Ezek a helyiségek a meglévő északi fekvésű nyílások méretein alapulnak, és teljes egészében fából készültek, hogy megkönnyítsék a későbbi szétszerelésüket vagy átalakításukat.

A fabetétek halványvakolt falaival váltakozva teljes magasságú polikarbonát ablakok és ajtók állnak rendelkezésre, amelyek nagyobb magánéletet biztosítanak bizonyos tereknek, miközben lehetővé teszik az északi fény átszűrődését. Az épület keleti végében a meglévő teret nyitva hagyták, az emeleten fekete csigalépcső vezet fel a tornaterembe.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Nyugaton egy második csigalépcsőn három hálószoba érhető el, amelyeket egy megemelt sétány köt össze, amely keresztezi az alatta lévő fogadóteret. Az eredeti épület látható téglafala élénkíti a belső tereket, kontrasztot képez a sima vakolat, a kőpadló és a fekete acélszerkezetek és szerelvények.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb