„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

A Zaha Hadid Architects éjszakai klubot és kaszinót tervez a Bahama-szigetek kikötőjében

A Zaha Hadid Architects brit stúdió jachtklubot, éjszakai klubot és kaszinót tervez a Bahamákon a Habacoa kikötő fejlesztésének részeként. 

Az egyesült királyságbeli székhelyű stúdió két helyszínt – egy jachtklubot, valamint egy szórakozóhelyet és egy szórakozóhelyet és kaszinót is magában foglaló – épületet tervez Habacoában, amelyet „Észak-Amerika legnagyobb és legátfogóbb szuper jachtkikötőjeként írnak le”. A fejlesztő szerint az épületpár képezi majd a fejlesztés “társadalmi epicentrumát”.

A kikötő bejáratánál, kiemelkedő helyen található a kétszintes jachtklub két üvegezett szerkezetből áll majd, amelyeket csavarbeton tető köt össze. A bárok, éttermek és rendezvényterek mellett a klub tetején egy tetőterasz is található. A kikötő mellé épülő szórakozóhely és kaszinóépületek tervezését is a tenger adta.

A fejlesztők által “gyakorlatilag átlátszónak” minősített, kétszintes szórakozóhely épületének falai teljesen üvegezettek, tetején pedig tetőterasz található. Mellette egy közel 500 négyzetméteres játékpadlóval rendelkező földalatti kaszinó tetején öt üvegezett pavilon áll majd.

Az előrejelzések szerint 2027-ben nyílik meg, a szélesebb körű fejlesztés egy 150 férőhelyes kikötő köré épül majd, amelyet körülbelül 250 lakóház vesz körül. A fejlesztés egy fellépőhelyszínt, gyógyfürdőt, víziparkot, valamint számos üzletet és éttermet is tartalmaz majd.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A Zaha Hadid Architects a világ egyik legismertebb építészeti stúdiója. A stúdió jelenleg egy hidrogén-töltőállomás-készletet tervez olasz kikötők számára, valamint egy vízparti fejlesztést Ománban.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb