„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

Egy minden szögéből az Égei-tengerre néző hotelkomplexum épült Törökországban

A Mykonos Club Scorpios egy második helyszínt nyitott Bodrumban, Törökországban, ahol építészek és tervezők csapata kőből álló bungalókat és egy wellness “templomot” hozott létre drámai kazettás mennyezettel.

A 2024 júniusában megnyíló Scorpios Bodrum az Égei-tengerbe nyúló félszigeten található, 30 percnyi autóútra északra Bodrum városától. Az isztambuli Geomim építészeti gyakorlat, a berlini székhelyű Lambs and Lions és Studio MacBride belsőépítészeti cégek, valamint Annabell Kutucu tervező mind együttműködtek a projektben, folytatva a görög helyről származó rusztikus esztétikát.

A természetes anyagokra helyezett hangsúly, beleértve a fából készült bútorokat és lambériákat, a texturált vakolt falakat, a lenszöveteket és a szőtt szőnyegeket, hozzájárul a klub nyugodt légköréhez. A kis félsziget legmagasabb pontján található a 12 vendégvilla, amelyek egy központi udvarból nyílnak kifelé úgy, hogy mindegyik a tengerre néz.

A bungalók kőfalakkal, sötét fa díszítéssel, padlótól a mennyezetig érő üvegezéssel és semleges tónusú dekorációval rendelkeznek. Két lehetőség áll rendelkezésre: egyszintes lakosztályok, és mások magasföldszinttel, amelyekben további vendégek szállásolhatók el. Mindegyikhez saját úszómedence és kiterjedt szabadtéri szórakoztató terület tartozik, és könnyen elérhetőek a klub lenti közösségi tereitől.

Ezek közé tartozik a tengerparti étterem, ahol mind a beltéri, mind a kültéri étkezők ugyanazokkal a föld tónusú anyagokkal lettek kialakítva, mint a bungalók. A Scorpios Bodrum egy olyan térnek is otthont ad, amelyet a csapat “kortárs templomnak” nevez. Ez a rituális tér egy nagy, többcélú teret foglal magában, tetején egy szögletes kazettás mennyezettel, fürdőlétesítményekkel, privát kezelőszobákkal, hideg merülőmedencével, lebegőszobával, hanggyógyító kupolával, jógaterasszal, és a külső medencével.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A Scorpios eredeti helyszínéhez hasonlóan Mykonosban, a bodrumi komplexum is számos zenei programnak ad otthont, a márka saját lemezkiadója, a Scorpios Music élén. A Thomas Heyne és Mario Hertel által 2015-ben alapított Scorpios híres naplemente zenei rituáléiról, amelyek nemzetközi DJ-ket és helyi művészeket hívnak játszani. A mykonosi helyszínt 2019-ben a Soho House tagok klubcsoportja vásárolta meg – a közeli San Giorgio Hotel mellett, amely ma Soho Roc House néven ismert –, és tagjai elsőbbségi hozzáférést kapnak a Scorpios Bodrum foglalásaihoz.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb