„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Egy eklektikus varsói lakásbelső, amelyet “kidolgozott rejtvénynek” terveztek

A diófa és a terrazzo részleteket vaskos bútorokkal kombinálják ebben a varsói lakásban, amelyet a Mistovia lengyel stúdió egy művészeti igazgató és kedvenc tacskója számára újított fel.

A város Praga Północ negyedében található, 45 négyzetméteres lakás egy 1950-es évekbeli birtokon található, amelyet Jerzy Gieysztor és Jerzy Kumelowski lengyel építészek terveztek. A Mistovia eklektikus anyag- és színpalettát dolgozott ki a belső tér korszerűsítésekor, amelyet a stúdió kontrasztos minták “kidolgozott rejtvényeként” ír le.

„A lakás több domináns „kockára” épül” – mondta Marcin Czopek, a Mistovia alapítója. “Mindegyiknek más-más funkciója van, amelyeket különféle minták hangsúlyoznak ki a furnér vagy szín használatával.”

A nappalit egy kavargó szürke fa furnérral burkolt fal határozza meg – eredetileg a Memphis Group alapítója, Ettore Sottsass tervezte az 1980-as években az Alpi számára –, míg a fürdőszobát egy üvegtéglafal takarja.

A konyha most össze van kötve a nappalival, hogy egy nyitott teret hozzon létre, tele látványelemekkel, köztük egy elromlott vázával és Oskar Zieta lengyel tervező olvadtnak tűnő Plopp-székével, amely a padlótól a mennyezetig érő dióbogyó hátterében áll. szekrények.

A terrazzóból vaskos fekete-fehér lábakat alakítottak ki a konyha ablak melletti reggelizőpultjához, valamint egy egész égetett narancssárga asztalt az étkezőben. A tompa alap – világos, egységes mikrocement padló és finom textúrájú falak – lehetővé tette a geometrikus formák használatát, gazdag struktúrákban és merész mintákban.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A művészeti igazgatónak és kutyájának tervezett lakásban egy hasonlóan feltűnő fürdőszoba található.

Itt a rácsozott monokróm csempék és az üvegtégla falak egy különálló mosdóval párosulnak, zömök kobaltkék lábakkal, amelyek egy triptichon tükör által koronázott teknősbékahéjú szekrényt támasztanak alá. Lila gardróbszekrény egészíti ki az egyenes vonalú márvány fejtámlát a lakás egyedülálló hálószobájában, tovább erősítve az otthon dobozos geometriáját.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb