„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

Egy barlang-szerű erkély nyújt kilátást a szomszédos erdőre és a távoli városra

A Sky Cave House & Clinic az IKAWAYA Architects egy 2020-as projektje Tokió központjában, egy vasútállomással és egy erdővel körülvett telken. A családi ház két családnak és egy klinikának ad otthont.

A struktúra földszintjén a klinika található, a két család számára pedig két emelet áll rendelkezésre. A klinika kapuján belépve egy lombhullató fákkal és kőburkolattal ellátott pihentető légkört biztosító kert fogadja a látogatókat. Felnézve csak a tiszta eget látja, mivel a lombhullató fák okosan elrejtik a szerkezet többi részét, amely olyan érzetet kelt, mintha az épület csupán egyemeletes lenne.

A második emelet lakóhely nagymamájuk számára. A vonatok zajának és a szomszédos épületekkel szembeni magánélet megteremtése érdekében a lakóterületet úgy tervezték, hogy az déli irányba nézzen a zárt udvar felé, amelyet 6 méter magas falak vesznek körül.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A harmadik emeletet a család fiatalabb generációjának alakították ki. Az északi irányban elterülő erdőre és a messzire fekvő Shibuya és Shinjuku városok látképével egy széles terasszal látták el a lakórészt.

Forrás: www.archdaily.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb