„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

Damien Hirst éjszakánként 100 000 dolláros szállodai lakosztálya Las Vegasban

Formaldehidben szuszpendált cápák, nagyméretű tabletták grafikája és pillangókkal mintázott padló várja a vendégeket ebben a szállodai lakosztályban, amelyet Damien Hirst brit művész a Las Vegas-i Palms Casino Resort számára tervezett.

A Hirst Empathy Suite majd 836 négyzetméteres, két emeletet elfoglaló luxuslakosztály ingyen áll rendelkezésre a több, mint 1 millió USD kredittel rendelkező vendégeknek, vagy bárki másnak, aki 200 000 dollárt kifizet a két éjszakás tartózkodás esetén, és ezzel a a világ egyik legdrágább szálláslehetőségének számít.

A lakosztály két fő hálószobával és egy szabadtéri medencével rendelkezik, kilátással a világhíres Las Vegas Strip-re, valamint számos társalgóhelyiség, amely több mint 50 fő befogadására alkalmas, masszázsszobák, sós relaxációs szoba, edzőterem, két fürdőszoba és púderterem. A lakosztályt Hirst tervezte, együttműködve a New York-i Bentel & Bentel Architects és a helyi Klai Juba Wald Architects építészeti céggel.

Hirst jellegzetes munkája a szállodai szoba szinte minden aspektusában megjelenik, a bútoroktól és textíliáktól kezdve, egészen a hat nagyméretű eredeti műalkotásig. A legdrámaibb két bikacápát demonstrál, amelyek formaldehidben vannak felfüggesztve egy fehér tartályban, Winner / Loser néven, vagy az óriási kardhal- csontváz, mely egy 12 székből álló bár fölött.

A fehér és króm kivitel korabeli hangulatot kölcsönöz a belső tereknek. A falakon, a bútorokon és a kárpitokon sok száz sablonos és hímzett koponya, tabletta és pillangó motívum található. Összességében 104 kőlepke és 17 elfektetett tabletta van beépítve a márványpadlóba és a medence fedélzetére.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Számos “vényszerű” dizájn látható, például pirulaszerű székpárnák a fürdőszobában és egy ívelt munkalap a bárban, amely tele van orvosi hulladékkal. És ha ez még nem volna elég a drogokból, kétszáz tabletta formájú matrica szegélyezi a lakosztály külsejét és belső terét is, míg az izzó fehér oszlopokra kapszula alakúak áttetsző film van helyezve.

A brit művész, Damien Hirst pazar, popkultúrával kapcsolatos formatervei világszerte ismertek. A formaldehid tartalmú állatos installációk és a gyémántokkal kirakott koponyák mára a védjegyévé váltak.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb