„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
napi hírmorzsák

Családi ház, ami egyben gördeszkapark

A Macu Bulgubure építészeti cég szokatlan Skatehouse 2 projektje egy családi ház Rosario városában, Argentínában.

Az ügyfél egyedi kérése, és az építési telek bizonyos jellemzői befolyásolták a tervezési koncepciót: árvízi övezetben van, ezért az első szintet gólyalábakra emelték. Nincs közművesítve, ezért az elektromos energiát fotovoltaikus panelek állítják elő, a víz a folyóból és egy esőtároló rendszerből származik, a melegvizet napelemes melegvíz -tartályban állítják elő, a szennyvizet pedig biológiai tisztítóban kezelik.

Ezekkel a funkciókkal a projekt egy 100% -ban fenntartható ház. Nem csak fenntartható, de korcsolyázható is. Az ügyfél professzionális korcsolyázó, és szeretett volna egy gördeszkaparkot kialakítani az egy hálószobás házban, a projekt szerves részeként. Az építészek pontosan ezt tették, kihasználva a ház teljes hosszát. A gördeszkapályát csupán egy üvegfal választja el a tágas lakóterektől, így az nem csak szerkezetileg, de vizuálisan is az otthon részét képezi. A szerkezet nagyteherbírású acél, a belső burkolatok teljes egészében fából készültek, míg a külső burkolat furnér és vízszigetelt fa kombinációja.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Forrás: www.archdaily.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb