„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

CJ-5 House: kis lábnyom maximális élettérrel és funkcionalitással

A Caramel Architects CJ-5 House projektje egy bécsi prototípus, mely a modern városi otthon minden kényelmét biztosítja, de nagyon kevés helyet foglal el, idealizálva a jövő városi otthonát.

A projekt keskeny kialakítása azt hivatott lehetővé tenni, hogy több otthon is elférjen egy kisebb területen, megőrizve az értékes szűkös városi életteret. Ennek elérésére az egyik módszer a konyha és étkező beépítése a lépcsőbe; a többszintű főzési és étkezési terület kevesebb alapterületet foglal el, mint egy hagyományos konyha és étkező, és érdekes vizuális elemet is ad az otthonhoz.

A háromszintes otthon egyáltalán nem sivár és szűk, mint ahogyan azt elvárnánk egy ilyen kis lábnyommal rendelkező otthon esetében. A lakótér stratégiailag felfelé épül, kihasználva a negatív teret, amely egyébként használatlanul, üresen maradna. A hálószobából egy hosszú terasz a földszinti udvarra néz. A hatalmas ablakok és a tetőablakok természetes fénnyel árasztják el az otthont, és ezzel az optikailag sokkal nagyobbnak tűnik, mint amekkora valójában.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A prototípus egy hálószobával és egy további helyiséggel rendelkezik, amely második hálószobaként is használható. Bár a lábnyom minimalizálása céljából készült, élhetőségben nincs hiány. A mozi/nappali szoba tökéletes hely az összejövetelekhez és a pihenéshez, és a mellékelt garázsépület stúdióként vagy munkaterületként is használható. Az otthon egy helytakarékos projekt, amelyet bárhol és nagy számban is felépíthető. Mivel egyre többen költöznek nagyvárosokba, számolnunk kell a túlnépesedéssel, a CJ-5 magas, keskeny, és modern házat pedig tömegesen meg lehet valósítani, akár teljes körzeteket alkotva.

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb