„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Bygglek tárolódobozok: az IKEA és a Lego együttműködéséből

A két globális vállalat, az IKEA és a Lego közös kollekciója, a Bygglek, játékos tároló dobozokat kínál gyerekes családok számára. A terméklánc célja, hogy a gyerekek a rendrakást játékként tekintsék. Az egyes dobozok olyan fedéllel vannak ellátva, amit a gyerekek saját alkotásaikkal díszíthetnek.

A Bygglek tároló készletben kapható, mely három kis dobozból, két nagyobb dobozból és egy csomag Lego téglából áll. A termék célja a játékkal való ösztönzés a rendrakásra. Az egyes dobozok teteje egy Lego építési platform, így az nem csak tárolóként funkcionál, hanem játékszerként is.

“Az IKEA-nál mindig hiszünk a játék erejében” – mondta Andreas Fredriksson, az IKEA Sweden tervezője. “Amit a felnőttek gyakran rendetlenséget látnak, a gyerekek stimuláló kreatív környezetként tekintenek, és a Bygglek segít kreatívan áthidalni a két nézet közötti szakadékot a világ otthonaiban. A Bygglek kollekció ráadásul tökéletesen illeszkedik más IKEA termékekhez, lehetővé téve, hogy gyermekek kreativitása esztétikus és egyedi dekorációvá váljon. Végeredményben, a termékkel mindenki jól jár majd!” – tette hozzá Fredriksson.

A kollekció nem csak a csomagban található, de bármilyen létező Lego alkatrésszel használható. Mindegyik doboz egymásra rakható és a fedelek segítségével legóként rögzíthetők.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Az új Bygglek kollekció 2020. október 1-jétől az IKEA üzletekben vagy online lesz megvásárolható.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb