„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Zöld hírek

Betekintés a 450 Warren-be: a brooklyni épület, amely a városi élet egy új módját képzeli el

A 450 Warren, egy 18 lakásos társasház a Bond és a Nevins Streets között a brooklyni Gowanusban, hivatalosan elindította a lakóegységek értékesítését. A brooklyni székhelyű TANKHOUSE által kifejlesztett 450 Warren az első New York-i társasház, amelyet a SO – IL építésziroda tervezett, a stúdió, amely világszerte ismert díjnyertes helyszínspecifikus installációiról, múzeumairól és magánházairól. Kane AUD volt a projekt építésvezető építésze.

„Egy átfogó jövőképtől kezdve a legapróbb részletekig minden szempontot alaposan átgondoltunk a 450 Warren projekt során, hogy pozitívan befolyásoljuk azt, ahogyan a közeljövőben New Yorkban akarunk élni” – mondta Sam Alison-Mayne és Sebastian Mendez, a TANKHOUSE fejlesztő cég partnerei. „Mint építészeti háttérrel rendelkező fejlesztők, valamint brooklyni lakosok, elkötelezettek vagyunk amellett, hogy feltárjuk az előremutató építészetet és fejlesztést otthonunkban.”

A 450 Warren építészete egyszerre kínálja a magánházak és egy dinamikus közösség érzését, összekötve a lakókat szomszédaikkal, valamint a környező környékkel. A drámai, spirálisan ívelő nyitott udvarból és a központi átriumban öt emeleten magasodó szoborszerű lépcsőből az előcsarnokon keresztül a tetőig minden szint össze van kötve. A hagyományos ablaktalan folyosók helyett az épület egyedi módon fedett kültéri utakat sző enyhén ívelt drótháló falakkal, hogy a fény és a friss levegő átjárja a nyitott folyosókat. Ebben a kialakításban a lakosok választhatnak, hogy a központi udvart körülvevő sétányokon és hidakon haladnak át, így rálátás nyílik a nyilvános udvarokra és az azon túli környékre. Ezzel szemben a 450 Warren rezidenciái rendkívül magánjellegűek, és mindegyik kínál kültéri teret, otthononként legalább két privát területtel, olyan alaprajzokra összpontosítva, amelyek a beltéri/kültéri életet példázzák.

A 450 Warren a városi élet egy új módját testesíti meg, különösen azért, mert az elmúlt évben sokan újragondolták, hogyan szeretnének otthonukban lakni” – mondta Florian Idenburg, a SO – IL építészeti cég partnere és társalapítója. „A lakóházak és a közös terek minden szögből, beleértve a felülről és alulról is meg vannak töltve fénnyel, és jelentős mértékben elmosódik a határ a benti és a kültéri élet között.”

A 450 Warren szellemisége azonnal megfigyelhető, amikor belépünk a Warren Street felől egy meghitt, beültetett kerten keresztül, ahonnan kilátás nyílik az égre a központi udvaron keresztül. A beltéri lift előcsarnoka íves, padlótól a mennyezetig érő üveggel van körülvéve, postaládákkal és egy csomag lerakó helyiséggel.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A lakók privát kültéri előtereken keresztül juthatnak be otthonaikba – fedett és félig zárt terekbe beépített padokkal és integrált bejárati szőnyegekkel, amelyek funkcionális átmenetként szolgálnak a külső és belső tér között. A Warren utca 450. szám alatt található összes rezidenciában legalább három túlméretezett ablak található, így az azok világos és nyitott otthonokként, a nap minden szakában és évszakban maximalizálják az életélményt. Minden rezidencia több privát szabadtéri teret kínál, beleértve a fedett szabadtéri nappalikat, erkélyeket és teraszokat. A penthouse kültéri terek extrái közé tartoznak az elektromos grillezők és a betonburkolatok.

A rezidenciák nyitott, ablakos konyhákkal rendelkeznek, amelyek közül sok közvetlen hozzáférést biztosít a kültérhez, fehér tölgyfa szekrényekkel, kőből készült munkalapokkal és egyedi, nagyméretű szigetekkel, valamint a legmodernebb Bosch készülékcsomaggal. A fürdőszobákban íves mennyezettel, és nagy ablakfelületek találhatók texturált üveggel a zuhanyzó felett, fehér porcelán falak és padlólapok, egyedi márványlap munkalapok, szabadon álló kádak és állítható sugárzó fűtés. Minden lakóépület fehér tölgyfa padlóval, közel 3 méter magas beton mennyezettel rendelkezik a belmagasság maximalizálása érdekében, valamint a Reynaers túlméretezett ablakaival és üvegajtóival, amelyek privát kültéri terekhez vezetnek. Minden otthon rengeteg tárolóhelyiséggel rendelkezik.

A 450 Warren három beültetett udvart tartalmaz intelligens öntözőrendszerekkel a holland székhelyű MetroPolder cégtől; először alkalmazták ezt a környezetbarát rendszert az Egyesült Államokban. A közös udvar függőleges növényrácsot és tájtervezést tartalmaz, amelyet a Gowanus Greenway-ben őshonos növényfajok határoznak meg, beleértve a Gowanus Canal Conservancy-vel együttműködve kiválasztott és termesztett fákat. A projekt anyagisága soha nem látott a New York-i építkezésben. 50 000 zöld árnyalatú, Törökországban gyártott egyedi terrazzo köszörült betonblokk alkotja a homlokzatot, amelyet egyenként emelnek a helyükre az épület kőművesei. Németországból származó rozsdamentes acél háló fogja körül a sétányokat és a hidakat a központi udvarban, ahol minden külső átjáróban sugárzó fűtés lesz.

Forrás: www.aspiremetro.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb