„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Lakberendezés és stílus

Belsőépítészeti inspiráció: természetes anyagok & semleges színpaletta egy szépségklinika számára

A Chi Chi Club projekthez Jette Scherzer, a hamburgi innovatív esztétikai rekonstrukciós szépségklinika alapítója kereste meg a Deglan Studios-t azzal a feladattal, hogy egy 200 négyzetméteres, mély alaprajzú kereskedelmi üzlethelyiséget, amely a városközpontban, a híres intézményektől, például az Alsterhaustól nem messze található, új és nagyobb térré alakítson át klinikája számára.

A kihívás az volt, hogy a teret meleg és barátságos légkörrel töltsék meg, és hogy a helyi és nemzetközi ügyfelek kezelésére alkalmas privát területeket, képzési órák számára alkalmas tereket, valamint a személyzet számára visszavonulási lehetőséget alakítson ki.

Kezdettől fogva nem tartották kívánatosnak a fix falakat és ajtókat, mivel a térnek lehetővé kellett tennie a kommunikációt és elősegítenie az együttműködő munkakörnyezetet, ezért a fő tervezési elv az volt, hogy funkcionális modulokat helyezzenek el az egész alaprajz szervezése és rétegezése érdekében. A területeket nyilvános recepcióra és félig nyilvános kezelési területekre osztották, a privát terek pedig köréjük csoportosulnak/követik őket. A látóvonalakat a modulok elhelyezésének megfelelően támogatják vagy elzárják. Hullámzó formáik segítenek elrejteni a funkciókat magukban, mint például a csomagolószekrény vagy a tároló.

Belépéskor a látogatókat a Deglan Studios által tervezett és készített nagyméretű aszimmetrikus asztal fogadja. Ez egy informális recepciós pult szerepét tölti be, ahol ülőórákat tartanak, és ahol kisebb tárgyakat lehet kiállítani. A szomszédos társalgó a steril váróterek ellenpólusaként működik, és az ügyfeleket és a személyzetet egyaránt arra csábítja, hogy kényelembe helyezzék magukat a kanapén, vagy elheveredjenek az aszimmetrikus, kézzel vágott szőnyegen. Egy túlméretezett állólámpa, egy másik egyedi ásványi asztal és egy nyers tölgyfából készült faliszobor, mind a Deglan Studios által készített alkotás.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

E mögött a kezelési területen a természetes kővel burkolt, egyedi monolitikus nyugágyak egymás mellett helyezkednek el, hogy nyitott és barátságos légkört teremtsenek, ahol a csapat kommunikációját és együttműködését ösztönzik. A természetes tölgyfa panelekbe burkolt és két egyedi rozsdamentes acél függőlámpával megvilágított túlméretezett mosdókagyló zónázó elemként funkcionál. A nagyobb magánéletet igénylő masszázsterápiát és a rekonstrukciós tetoválást eközben két külön helyiségben végzik, amelyeket egy másik modulcsoport keretez.A z egyetlen helyiség, amelyet a fürdőszobán kívül fizikailag fal és ajtó választ el, a csapat konyhája, ahol mindenki a konyhasziget körül gyűlhet össze, amelyet ismét természetes tölgyfa panelek borítanak, és amelybe rozsdamentes acélból készült munkalap van beépítve.

Forrás: www.yinjinspace.com



Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb