„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Lakberendezés és stílus

Belsőépítészeti inspiráció: hogyan használjuk ki a lépcsőket különböző célokra?

A függőleges keringés csak az egyik funkciója lehet egy lépcsőnek. Mindig ésszerű területet foglal el, ugyanakkor annak praktikáján kívül ez az elem szolgálhat néhány más felhasználási lehetőségként is, ha az egész helyiséggel integráltabban gondolkodunk; életteret, tárolást és nagyobb esztétikai vonzerőt biztosítva. Összegyűjtöttünk néhány ötletet arra vonatkozóan, hogyan lehet a lépcső körüli területeket különböző projektekben elfoglalni: az otthontól az ipari léptékig.

Szociális csomópont

A közterületi építészetben a lépcsők az ember mozgását demonstrálják a térben, de élettérré is válhatnak. A “látni és láttatni” maximára gondolva a lépcső kialakításának előnyeit kihasználva pihenőhely vagy közösségi találkozóhely is megvalósítható.

Még a lakóépületek léptékében is el lehet gondolkodni különböző anyagok vagy formatervek egymásba ágyazásában, hogy egymástól távolabb eső szinteket hozzunk létre, amelyek más felhasználási módokat tesznek lehetővé, és más esztétikai vonzerőt hoznak.

Otthoni iroda

Mivel a munka helybéli meghatározása egyre rugalmasabbá válik, nem mindig könnyű otthon kialakítani egy olyan helyet, ahol összpontosítani tudunk. A lépcső alatti terület kihasználása alternatívát jelenthet, mivel a környezettől való elszigeteltség érzését keltheti, és segíthet a szükséges dolgokra koncentrálni.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Egyedi bútorok

A lépcsők közötti egyenetlenségek kihasználása, a korlátok vagy védőkorlátok kialakítása a különböző felhasználási módok összehozására szintén nagyon üdvözlendő alternatíva. A lehetőségek végtelenek, és lehetséges polcok, fülkék, padok, kis könyvtárak vagy akár különböző tárgyak felakasztására szolgáló helyek kialakítása.

Tereprendezés

Ha több zöldet szeretnél a belső terekbe hozni, tedd ezt a lépcső alatti területen, vagy a korlátjára akasztott vázákkal, egész kompozícióban, beleértve a lépcsőfokokat is. Minden egyes lépcsőfok lehet egy lehetőség.

Forrás: www.archdaily.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb