Home / Modern és luxus házak / Békés családi otthon New Yorkban

Békés családi otthon New Yorkban

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Az MB Architecture befejezte a House of the Lanes kialakítását, a 678 négyzetméteres lakóház inspiráló elrendezéssel rendelkezik Amagansettben (NY).

Az ügyfelek olyan házat kértek, ahol minimálisak a karbantartási feladatok, így olyan anyagokat és bevonatokat használták fel, mint a ciprus, a nyersbeton és a cink annak érdekében, hogy az időjárásnak ellenálló legyen a külső homlokzat.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A New York-i Amagansett-i utcák a Main Street-re merőleges, sétáló utcákból állnak, amelyek sokféle házat és stílust tartalmaznak az óceán felé tartva. A földszinten találhatóak a szociális terek és egy vendég hálószoba. A padlótól a mennyezetig érő ablakokkal rendelkező társalgó teret ad a családi interakcióknak. A második szint a privátabb tereket tartalmazza, hálószobákat.

forrás:freshome.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Modern kabin a világ elől elbújásra

Érezted már valaha, hogy eleged van az őrült, technika-orientált világgal, és csak el akarsz menekülni …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..