„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

Az új Amazon Csináld magad vendégház mindössze 8 óra alatt felépíthető

Manapság mindenféle bizarr dolgot megvásárolhatsz az Amazonon: egy szelet steaket, élő bogarakat, ritka könyveket, életnagyságú Tyrannosaurus rex koponya másolatokat, tevetejet, és gyakorlatilag bármilyen egyéb dolgokat, amit el tudsz képzelni. A kiskereskedelmi óriás, amazon.com a világ legnagyobb piaca, több mint 562 millió terméket ajánlva, tehát nem meglepő, hogy egyetlen kattintással egy egész házat is megvásárolhatsz.

Az Amazon új Allwood Solvalla DIY apró otthona, csupán 7 250 dollárba kerül. Lehet, hogy több, mint amit az Amazonon valaha is elköltöttél, de a tényleges lakhatás szempontjából ez szinte semmi, sok lakásban néhány hónap bérleti díjának felel meg. Ezt az apró otthon készlet mindössze nyolc órán belül összeszerelhető két emberrel, akiknek nincs előzetes építési tapasztalata. A 172 négyzetláb méretű hátsó udvari stúdió északi fából készül, és mindent tartalmaz, amire szüksége van, kivéve a tetőzsindelyt és az alapozási anyagokat, amelyek további 320 dollárt tesznek ki.

Természetesen van egy fogás. Allwood, a ház gyártója szerint a Solvalla valóban otthoni irodának, medenceháznak, jóga stúdiónak vagy vendégszobának való használatra készült, mivel a házban nincs fürdőszoba vagy konyha. Ezen termék esetében nincs lehetőség a 24 órás szállítási opcióra, mivel minden Solvalla készletet megrendelésre készítenek, a feldolgozáshoz és a kiszállításhoz legalább 45 napot igényel, miután megnyomtad a „Vásárlás most” gombot. 

“Ez az időtlen formatervezés alternatívája a klasszikus gerendaház stílusú szerkezeteknek” – olvasható az Allwood honlapján található leírásban. „Különböző környezetekben jól működik, és lehet vendégház, otthoni iroda, nagyi lakás vagy akár üzlethelyiség is. A sokoldalú Solvalla felépíthető többszintes épületek tetején is. A tömörfa szerkezet összeszerelése két felnőtt számára egy teljes napot igényel. Csináld magad egyszerű, lépésről lépésre történő útmutatások a készlethez tartoznak, és csak minimális szerszámokra van szükség. Arra is van lehetőség, hogy mi építjük össze a kabint az Ön számára. ”


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A Solvalla formatervezése ésszerű és modern: területének kb. Felét befalazták, a másik fele nyitott a kültér felé. A ház zárt része kevesebb, mint 100 négyzetláb méretű, ami azt jelenti, hogy nincs lehetőség cipőcsikók fürdőszoba vagy konyhasarok későbbi kialakítására. Ennek ellenére ez egy nagyon vagány (és költségvetés-barát) módja annak, hogy további helyet adjon meglévő otthonához.

“Ha érdekli az ötlet, hogy ilyen alacsony áron vásároljon egy apró házat, de valamivel több belső teret igényel, akkor az Allwood más modellekkel is rendelkezik, amelyek működhetnek az Ön számára, köztük a hagyományosan stílusos Claudia, egy 209 négyzetlábas kabin, 7990 dollárért ingyenes szállítással. Sok más társaság hasonló készleteket kínál hasonló áron is, ami vonzó lehet a saját olcsó apróház projektjének megkezdéséhez anélkül, hogy több ezer órát töltene az összes munka elvégzésével.”Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb