„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Az öreg diófa a török luxus villa szerves részét képezi

A fényűző stílusáról híres orosz származású belsőtervező, Jasmin Kodzha által tervezett Walnut Villa a törökországi Isztambulban található. A megrendelők egy fiatal pár és gyermekük, akik évekig Isztambul mozgalmas belvárosában éltek, egy csendesebb, természethez közeli területre vágytak.

A tulajdonos nagyapjától örökölt birtok középpontjában egy hatalmas, évelő diófa, mely a projekt fő meghatározó elemévé vált. A tervező ezért az ügyfél beleegyezésével beintegrálta az élő diófát az élettérbe, melynek nyers textúrája és színe összehangolja a szoba bútorait, és harmonikusan kiegészíti azokat. A diófa a modern villa számos elemét inspirálja, befolyásolva az anyag- és színpalettát.

A tervező a villa minden helyiségében, a legapróbb részletekig csúcsminőségű, luxus berendezésekkel és dizájner bútorokkal dolgozott. A színpaletta mediterrán, meleg tónusú árnyalatokból épül fel. A dekorációt tekintve számtalan arany és sárgaréz díszítőelemet illesztett be, melyek tovább fokozzák az amúgy is impozáns életterek pazar megjelenését.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Forrás: www.home-designing.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb