„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

Az ipar nyomai inspirálták a szállodakomplexumot az egykori bordeaux-i gyártelepen

Egy 36 méter magas betonsilót alakítottak át drámai szállodai előcsarnokká a Bacalan Blockban – a korábbi bordeaux-i gyártelep projektjét a Colboc Sachet Architects vezette.

A városközpont közelében, a Garonne-folyóra néző új rendszer 2021-ben fejeződött be, és két szállodát, egy kombinált hostelt és diákszállást, valamint egy művészeti galériát biztosít.

Míg a terület nagy részét kitakarították, nyolc nagy betonsilója megmaradt, amelyek közül hatot a művészeti galéria elhelyezésére, a maradék kettőt pedig a Renaissance Hotel drámai bejáratának kialakítására használtak.

Ezeken a silókon áthaladva a Silo Gardenbe jutunk, egy újonnan kialakított zöldövezetbe, amelynek közepén egy üvegezett pavilon, egy “a silók kristályos megfelelője”, amely egy kávézót és egy fedett utat köt össze a szállodai szobákkal.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A silók formáját visszhangzó hengeres betonoszlopok veszik körül a Renaissance Hotel külsejét. Tetőjén oromzatos fémformák sorában étterem és gyógyfürdő található, amelyet a városra néző panorámás terasz vesz körül. Nyugaton található a Moxy Hotel, amely terrakotta színű homlokzattal és a szomszédjához illő fémes felső szinttel készült. Keleten pedig a Whoo diákszállás és szálló egy minimális betontömbben kapott helyet, fűrészfogtetővel.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb