„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Az FMG új csempekollekciója bármely beltéri felületre felvihető

Az olasz FMG kerámiaipari vállalat kiadta új, Max Fine nevű csempekollekcióját, amely a padlótól a falakon át a bútorokig bármilyen beltéri felületre alkalmazható.

Nagy méretük ellenére az FMG Max Fine kollekciójának burkolólapjai könnyűek, csökkentett vastagságuk hat milliméter, így a belsőépítészek könnyen fel tudják használni őket különféle felületekre. A burkolólapok porcelánból készültek, de felületüket úgy tervezték, hogy azok reálisan utánozzák a különféle természetes kövek, márványok és fémek felületeit.

A padlóra és a falra egyaránt alkalmazva a burkolólapok drámai mono- megjelenést eredményeznek, de alternatív megoldásként különféle felületek is kontrasztba állíthatók, hogy felhívják a figyelmet a tér különböző szakaszaira.

A burkolólapok felhasználhatók bizonyos dekordarabok, például étkezőasztalok, mosdókagylók és tárolószekrények burkolásához, vagy alkalmazhatók nagyobb méretű szerelvények, például zuhanykabinok és lépcsőház korlátjai reflektorfénybe helyezésére. Használhatók szoba elválasztó panelek vonzó texturált burkolataként is, de szakaszonként is beilleszthetők egyes falfelületekre.

“A MaxFine nagy formátumú lapjai kohéziót, tökéletes egységességet biztosítanak a falakon és a padlón, de aki a kontrasztos megjelenés mellett dönt, különféle területek meghatározására vagy kiemelésére akár kombinálhatja is az egyed modelleket a ház körül.” – magyarázta az FMG. “Ezzel az egységes, sokoldalú, átfogó anyaggal az építészek és belsőépítészek szabadon engedhetik kreativitásukat, új vizuális paramétereket adva az épületeknek, emellett egyedülállóan lebonthatják az építészet és a berendezés felületei közötti akadályokat.” – folytatta.

A Max Fine csempe kollekcióban összesen 74 szín és dizájn érhető el, amelyek alcsoportokra vannak osztva. Az opciók között szerepel a Marmi, amely hasonlít az erezett márványra, az Agata, amely úgy tűnik, mintha az belül darabokra lenne zúzva, és az Iron, amely kissé kopott, fémes megjelenéssel rendelkezik. Klasszikusabb, egyszínű lehetőségek is rendelkezésre állnak a Limestone és a Walk On ranges sorozatban.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Annak biztosítása érdekében, hogy a burkolólapok bármilyen környezetben tartósak legyenek, a társaság mindegyiket karcállónak és penészállónak, valamint kémiai expozíciónak és az UV-sugaraknak is ellenállóvá tette, emellett azok kevés karbantartást igényelnek és könnyen tisztíthatók.

Az FMG a Fabbrica Marmi e Graniti rövidítésének felel meg, melyet 1998-ban alapított Romano Minozzi. A társaság székhelye az olaszországi Modena városában található, de termékeit globálisan értékesíti.

További információ az FMG legújabb Max Fine kollekciójáról a cég weboldalán található.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb