Home / Lakberendezés és stílus / Arany csillogás a lakásban

Arany csillogás a lakásban

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A fémek használata annyira népszerű a lakberendezésben, hogy úgy tűnik ez a trend még hosszú ideig kitart.

Az arany szín gazdag csillogásával felöltöztethetjük otthonunkat, hogy lenyűgöző belső tereket alkossunk. Ahogy magunkat feldíszítjük ékszerekkel, úgy az otthonunkat is gazdagíthatjuk dísztárgyakkal, az arany minden szobában, a nappalitól a konyháig, a hálószobáktól a fürdőszobáig beválhat. Azonban túlzásba lehet vinni! A megfelelő megjelenés a finom egyensúlyon alapszik. A túl kevés arany észrevétlenül marad, a túlságosan sok pedig giccses lesz.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Ez az inspiráló otthon dizájn, amelyet a Home D készített el, pont jól találja meg az egyensúlyt. A szürke modern kanapé, a sápadt bézs függönyök és a halszálkás padló hűvös színű hátteret hoznak létre a meleg, fémes csillogás számára, így a szoba remek harmóniával rendelkezik. A nyitott tér másik oldalán a központi konyha-sziget aranyszínű, a konyha többi része pedig egyszerű fehér. Kizárólag a konyhai csaptelep és néhány további apró elem arany színű, hogy összekapcsolódjanak a sziget fémkezelésével.

forrás:home-designing.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Kényelmes, modern otthon

Modern, fiatalos és elegáns. Ezek a jelzők írják le legjobban ezt az otthont, amit Dinara …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..