Home / Érdekességek innovációk / A világ legnagyobb naperőműve fotókkal

A világ legnagyobb naperőműve fotókkal

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A tegnapi napon lefotóztuk repülőről a világ legnagyobb naperőművét Sevillában.

Ez egy világújdonság, mivel nem napkollektorokat helyeztek el, hanem tükröket, melyek követik a napot és egy központi toronyba sugározzák azt.

Áprilisban adták át a 162 méter magas tornyot, melyre 1255 tükör fókuszál.

Olyan nagy energia ez, hogy a tornyot szabad szemmel is jól látható fényburok veszi körül és alkalmassá teszi az erőművet szemét elégetésére, illetve gőz képzésére, amivel elektromos áramot termelő turbinákat hajtanak meg.  A tükrök folyamatosan követik a Nap járását, így maximalizálva a termelhető energia mennyiségét.

A szomszédban álló pici testvére, a PS10 volt az első eleme a 2013-ra befejezendő telepnek, amely a tervek szerint Sevilla 180 ezer lakosát látja majd el zöld energiával.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

25 évre tervezik az élettartamot a spanyolok, mely minden évében 600 ezer tonna szén-dioxid-kibocsátásától óvja majd meg a légkört.

Tekintse meg a fotóinkat. 

Nagyításhoz kattintson a kis képekre.

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Könnyűszerkezetes ház építés 2019-ben még 5% ÁFÁ-val! Gyors kivitelezési idővel.

Aki ki szeretné használni az 5%-os ÁFA árcsökkentő előnyét, annak nagyon gyorsan cselekednie kell, mert …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..