„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

A Stellar Works Space Invaders kollekciója egyensúlyt és összetartozást szimbolizál az ellentétek között

A COVID-19 járvány pszichológiai hatásai manapság mindenhol megjelennek – még a kereskedelmi designban is, ahogy azt a Stellar Works legújabb lakberendezési kollekciója is bizonyítja. A multidiszciplináris tervezővel, Luca Nichettóval együttműködve a globális bútormárka nemrég adta ki a “Space Invaders” című kollekciót, amely “merész karakterű” tárgyak eklektikus választékát foglalja magában. Az élénk színekből és egyszerű vonalakból álló darabok átfedik, és keverednek egymással, és ellentéteik ellenére inkább közel kerülnek egymáshoz, mintsem ‘biztonságos, kétméteres távolságot tartanak egymástól’.

Asztali és állólámpák, kis asztalok integrált fénnyel és tálcákkal sajátos esztétikát fedeznek fel az egymást átható anyagok és formák egymás mellé helyezésében, ami a tér invázióját jelzi, és egy eredeti modularitást hoz létre. A világító gyöngy a kisasztal alapja és teteje között, vagy a fatálcák szilárdsága a törékeny kerámia köveken fekve harmonikus egyensúlyt közvetít az ellentétek között. Az eredmény egy játékos, időtlen designtárgyakból álló kollekció, amely képes helyet találni a legkülönbözőbb környezetekben.

A Dhala asztali és állólámpák páratlan számú színes muránói üveggyöngyökből állnak, amelyeket belülről meleg LED-csíkok világítanak meg, míg a Space Invaders Hoba kisasztala alig egy láb magas, és egy megvilágított muránói gyöngyöt tartalmaz. A szabálytalan alakú Kaali tálca egy kis körön áll úgy, hogy úgy tűnik, mintha mindkettő ugyanazt a teret foglalná el. Eközben a Lonar tálca két kör alakú tányérból áll, amelyek középen összeilleszkednek, de közöttük egy űr van, amely lehetővé teszi, hogy több egység többféle színű mintázatban kapcsolódjon egymásba.

Az olasz származású Nichetto így nyilatkozik a kollekcióról: “A Space Invaders tökéletes példája a Nichetto Stúdióban végzett küldetésünknek, hogy megmutassuk a funkcióban rejlő szépséget. A kollekció bizonyítja a Stellar Works-szel közös hitünket a különböző technikák erősségeinek és korlátainak megértésében, hogy célt adjunk a formáknak, és biztosítsuk a felhasználó élvezetét.”


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A velencei és stockholmi irodákkal rendelkező Nichetto tervezőcsoport 2009 óta készít innovatív termékeket mindenféle formában, méretben és funkcionalitással. Egyik legutóbbi vállalkozásuk során szeszélyes kirakatokat készítettek a Hermès milánói üzletének újranyitásához. A Stellar Works honlapja szerint ez a munka valójában a történetmesélésről szól: “Az általunk tervezett koncepciók ugyanúgy tárgyiasulhatnak egy ceruzává, székké, épületté vagy márkává. Érzelmi történeteket mesélünk, amelyek az anyagok szókincsére épülnek, és a forma nyelvtana animálja őket”.

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb