„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

A Smith Hanes Studio “nyugalom érzetét” teremtette meg az atlantai Carmel étteremben

Az atlantai székhelyű Smith Hanes Studio természetes színek és anyagok palettáját használta fel, hogy segítse az étteremben étkezőket abban, hogy elképzeljék, hogy egy tengerpart mellett vannak. Hanes 2004-ben alapította névadó stúdióját, majd 2020-ban irodát is nyitott New Yorkban.

Az atlantai Buckhead Village macskaköves utcájában található Carmel étterem laza, tengerparti hangulata volt a célja. Tal Baum, az Oliva Restaurant Group alapítója olyan teret akart létrehozni, amely a vendégeket a laza tengerparti környezetbe szállítja, ezért megbízta a Smith Hanes Stúdiót, hogy olyan környezetet alakítson ki, amely számos tengerparti közösségre épít.

Különféle helyi művészeket és kézműveseket vontak be a kívánt hatás elérése érdekében. A Super Delicious Walls mészvakolatot kézzel hordott fel a felületekre, és Sonya Yong James egyedi szálas installációi kerültek kiemelésre. A kárpitokat és a malommunkákat a Hancock Surface Studio, az Onemost Studio és a Bjork Studio gyártók készítették.

A létesítménybe belépve egy U-alakú bárt rattanba csomagoltak, amely illeszkedik egy fent felfüggesztett lámpatesthez, amely ugyanazt az alakot követi. A nagy faablakot hátrahajtva a bárrész az utcára nyílik, ahol a homlokzatba további ülőbútorok vannak beépítve a kávézóasztalok kiszolgálására.

A hátsó bár egy texturált, négyzet alakú fehér csempe falához támaszkodik, és egy ív keretezi, amelynek íves oszlopai hasonló, de kisebb vöröses csempével vannak borítva. A bár mellett egy mély boltíves nyílás vezet a 149 négyzetméteres étkezőbe.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A mohazöld bankettek, a négylapos fából készült asztalok és székek, valamint az áttetsző függönyök meleg fényben vannak mosva, a csapat szerint „mintha a nap lemenne az óceán horizontján”. Az asztalok feletti függőlámpák elefántfűből készültek, és matt porcelán izzókkal rendelkeznek. Több, ezúttal zsályazöld burkolat borítja a konyha húsvéti ablakának környékét, amelyet mindkét oldalon fülkék szegélyeznek.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb