„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

A Secret Garden Flat lett London legjobb új otthonfelújítása

A Nic Howett építész stúdió által felújított lakás, amely “olyan, mint egy oázis”, elnyerte a Don’t Move Improve! 2023. első helyezését, mint London legjobb új lakásfelújítási projektje!

A Nic Howett Architect által tervezett földszinti lakás a The Secret Garden Flat nevet kapta, és az áprilisban nyilvánosságra hozott 15 fős listáról választották ki az összesített győztesnek.

A zsűri dicsérte, hogy a ház bemutatta, “hogyan lehet alacsony költségvetéssel nagyon magas színvonalú kivitelezést elérni”.

“A The Secret Garden tele van meglepetésekkel” – mondta a zsűritag Marie-Louise Schembri, aki a Hilson Moran mérnöki tanácsadó cég fenntarthatósági igazgatója. “Ez a gyönyörű otthon London egy nagyon forgalmas és sűrű városi részén olyan, mint egy oázis, és megszilárdította a meglévő szomszédsági és családi közösségeket” – folytatta. “Az átalakítási folyamat a jövőkép, a kitartás, az együttműködés és a szerves növekedés történetét meséli el.”

Az immár 13. éve megrendezett Dont Move! Awards a New London Architecture (NLA) által évente megrendezett verseny, amely az Egyesült Királyság fővárosának legjobb lakásfelújítási projektjeit díjazza.

Az idei győztes projekt, a Secret Garden tervezését az alapító Nic Howett vezette, aki ott él családjával.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A projekt egy Southwarkban található kis, kényelmetlen lakás átalakítását jelentette, azzal a céllal, hogy maximalizálják a teret, és az elsődleges életterek fókuszát az útról a kertre helyezzék át.

A projekt egy hálószobával bővítette a lakást, valamint egy elszigetelt kerti stúdiót is tartalmazott az otthoni munkavégzéshez, amelyet Howett és csapata saját maga épített egyszerű anyagok, többek között fa felhasználásával.

A The Secret Garden mellett hét másik shortlistes projekt is különdíjat kapott. Ezek közé tartozik a Környezeti vezetői díj, amelyet a Low Energy House kapott, amelyet az Architecture for London alapítója, Ben Ridley számára tervezett, valamint az Egyedi karakter díj, amelyet az Unknown Works által tervezett CLT House nyert el.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb