„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

A Porada egy táncos videót adott ki a bútorkollekcióinak bemutatására

Két táncosnő zökkenőmentesen mozog az olasz Porada márka legújabb bútorai körül abban a videóban, amelyet a márka a legújabb dizájnjainak bemutatására tett közzé. A Porada által idén kiadott két videó közül a másodikban egy kortárs táncospár forog a bútorelemek körül, tükrözve a kollekció “kortárs, mégis időtlen” esztétikáját.

A bemutatott tárgyak között új darabok és a meglévő vonalak kiegészítései is szerepelnek. A darabokat a csiszolt és elegáns vonalak használata köti össze, amelyeket hagyományos kézműves technikákkal készítettek. Ez megkönnyíti több elem kombinálását ugyanabban a helyiségben. Például a minimalista Chiba dohányzóasztalnak ugyanaz a grafikus, fekete lakkozott alumíniumból készült, fekete színű lábazata van, mint a Nara háttámlás kanapénak. A Softbay kollekció részét képező, diófa lábú plüssfotel gyorsan összeházasítható az új Softbay franciaággyal. A tárgyak megalkotásához a stúdió a befolyásos modernista építész, Ludwig Mies Van Der Rohe munkáiban fellelhető stílusokat vette alapul.

“A bútordarabok és a lakóterek koherens módon fonódnak össze, egyetlen harmonikus egésszé válva, amit a legújabb javaslatok a faburkolatok és az egyedi térelválasztók testesítenek meg, hogy minden térnek személyes jelleget adjanak” – mondta a márka.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Az olasz bútormárkát 1968-ban alapították. Ma már több mint 15 bemutatóteremmel rendelkezik világszerte, többek között Londonban, Comóban és Milánóban. A Porada további termékeinek megtekintéséhez látogass el a márka weboldalára.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb