„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

A mosdótálaktól az intelligens WC-kig: az elmúlt 500 év fürdőszoba- evolúciója 90 másodpercben -VIDEÓ

A világ társadalma manapság természetesnek tartja a modern fürdőszobai felszereléseket, de valójában nem is olyan régen őseink az ablakon keresztül ürítették a mosdótálaik tartalmát. A világ számos részén a fürdőszobák ritkának számítottak, és volt, hogy a családtagok vagy egyszerre fürödtek, vagy egymás után ugyanazt a piszkos vizet használták. Nem voltak zuhanyzók és igény szerinti meleg víz vagy öblíthető WC-k sem. Mind a higiénia, mind a kialakítás szempontjából a fürdőszobák hosszú utat tettek meg, különösen az elmúlt két évszázad során.

A QS Supplies brit fürdőszobai kellékbolt új videója az 500 év fürdőszoba- evolúcióját mutatja be, 90 másodpercben. 1520-tól kezdődően, a fürdőszoba ezen rövid története nyomon követi azokat a főbb fejlesztéseket, mint a csatornarendszerek, a folyóvíz, a WC-papír és a hozzá illő kiegészítők bevezetése.

1520-1620: a QS Supplies digitális rekreációja egy 1520-as évekbeli tipikus nyugati fürdőszobáról.
1620-1720: a QS Supplies digitális rekreációja egy tipikus nyugati fürdőszobáról, az 1620-1720-as évekből.
1720-1820: a QS Supplies digitális rekreációja egy tipikus nyugati fürdőszobáról 1720-as évekről. Itt már megjelenik a manapság alapkelléknek számító falitükör.
1820-1920: a QS Supplies digitális rekreációja egy tipikus nyugati fürdőszobáról, mely szerint a 8. században azok privát területté váltak, megjelentek a csatornák, a folyóvíz és a WC-papír.
1920-2020: a QS Supplies digitális rekreációja egy tipikus nyugati fürdőszobáról 1920-tól esetenként napjainkig.
Végül pedig a napjaink fürdőszobája.

Az elmúlt évszázadban a fürdőszobák otthonaink egyik legfontosabb helyiségévé váltak. A vízmelegítők és az elektromosság szentelt terekké alakították át őket, ahol órákon át tudunk sertepetélni, teljes privációban. Manapság az intelligens technológia a luxusfürdőszobákat egy szinttel feljebb emelte, a hőmérsékleti és víznyomás-preferenciáinkat automatikusan beállítva, digitálisan vezérelve a világítást, a tükröket, és még a WC-ülés fűtését is… Érdekes belegondolni, hogy hol tartanak majd a fürdőszobák 100 év múlva, nem igaz?


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb