„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

A Moda Living mozgalma a legfenntarthatóbb- és legegészségesebb közösségek létrehozására

“Célunk az, hogy a legboldogabb, legegészségesebb és legfenntarthatóbb közösségeket hozzuk létre az Egyesült Királyságban” – mondja Moda Living

A speciálisan összeállított lejátszási listák és az egyedi jellegzetes illatok csak néhány a több érzékszervre kiterjedő mód közül, amellyel a fejlesztő Moda Living személyre szabja környékeit a lakók jólétének javítása érdekében.

A bérelhető helyiségek vezetői, a Moda Living olyan tervezőkkel, mint az Amos and Amos tervezői és belsőépítészeti stúdióval, Naomi Cleaver belsőépítészsel és a leedsi székhelyű Fuse Studios építészmérnökkel szövetkezett, hogy megalkossák azt, amit “a jövő városközponti szállásaként” írnak le.

A Moda Living szerint minden negyedét úgy alakították ki, hogy egyedi koncepcióval rendelkezzenek, amelyet a közösség történelme és környezete vezérel.

Például a manchesteri Moda, az Angel Gardens negyedben – egy lakóépületek által vezetett, vegyes használatú, 35 emeletes közösségben – Naomi Cleaver belsőépítész finoman utalt a tizennyolcadik századi pamutgyárra, amely egykor a helyszínen állt az épület területén, beleértve a pamutszövet kárpitozást és a lámpatesteket, amelyek a régi gyári gépek által informálódnak.

A The Lexington Modában – a liverpooli Princes Dock 34 emeletes negyedében – a szintén Cleaver által tervezett belső terek a város gazdag tengeri történelme előtt tisztelegnek, valamint a boltívek és a kék árnyalatai révén szoros kapcsolatokat fűznek New Yorkhoz.

Hasonlóképpen, a birminghami Modában, a The Mercianban, amely egy híres éjszakai klub egykori helyén áll, Cleaver a fürdőszobákban a zenére és művészeikre tett utalásokat.

“A jó tervezés pozitív hatással lehet arra, hogy a lakók hogyan érzik magukat az épületekben” – mondta Peter Sproule, a Moda Group tervezési igazgatója. “A vásárlói élményt már nagyon korai szakaszban figyelembe veszik, minden érzékszervön átgondolva.” – tette hozzá.

Minden Moda Living negyedben ugyanaz a jellegzetes illat van, amely segít a lakóknak azonnal otthon érezni magukat. Minden épületben speciálisan összeállított lejátszási listák és szolgáltatások találhatók, mint például a közös társalgó, a co-working terek, a lakók edzőterme, a mozi és a játékszobák, valamint a külső zöldterületek és a városra panorámás kilátást nyújtó tetőteraszok.

„Célunk, hogy a legboldogabb, legegészségesebb és legfenntarthatóbb közösségeket hozzuk létre az Egyesült Királyságban” – mondta Sproule. “Képesek vagyunk ezt megtenni a megfontolt tervezési megközelítésünkkel, amely a lakost, egészségét és jólétét helyezi a középpontba.”


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A csoport azt mondta, hogy a lakossági adatokat szorosan nyomon követik annak biztosítása érdekében, hogy az egyes létesítményeket teljes mértékben kihasználják. Ezenkívül a felszereltségi terek jövőbiztosak, így a lakók igényeinek változásával új szolgáltatásokkal bővíthetők. Azt tervezik, hogy a jövőben podcast-stúdiókat, VR-szobákat, meditációs szobákat és jógatereket építenek be minden egyes negyedébe.

A Moda Living a „Next Generation Futures” elnevezésű ESG-stratégiát alkalmazza, hogy a „jövő városközponti szállásának” megteremtésére irányuló céljára összpontosítson, amely minden üzleti döntését és gondolkodási folyamatát irányítja.

A Next Generation Futures három alapvető pillérre összpontosít: terek – környezeti hatások csökkentése; közösségek – a lakosok egészségének és jólétének javítása; és az üzleti élet – a sokszínűség és a befogadás növelése.

Ezenkívül a Moda együttműködik a Fitwel-lel – egy egészséges épület tanúsítási rendszerrel, amely a lakók és a helyi közösségek életének javítására összpontosít, annak érdekében, hogy a Moda lakóinak testi és lelki jóléte legyen az első helyen.

A teljes tanúsítás eléréséhez mérhető tényezőket kell bevezetni az építés minden szakaszában, a tervezéstől a kivitelezésig és az üzemeltetésig. A Fitwel-lel való együttműködés óta a Moda Living négy, háromcsillagos minősítéssel rendelkező negyedet szerzett, köztük a New York Square Leeds-i, az edinburghi McEwan, a glasgow-i Holland Park és a The Mercian Birminghamben.

Az egészséget és jólétet előmozdító csúcsminőségű kényelmi és szolgáltatási kínálat kombinált megközelítésével a The McEwan volt a csoport első negyede, amely megszerezte a Fitwel minősítést. A The Mercian egy 200 méteres tetőtéri futópályával emelte meg a lécet a közösség és a fitnesz terén – ez az első Birminghamben.

A Moda New York Square szomszédságában Leedsben együttműködött a Zeno Wellbeing egészségügyi és jóléti szakértővel, hogy tanácsokat adjon a lakosoknak a táplálkozással, a mentális egészséggel és az alvással kapcsolatban.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb