„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

A MAWD bemutatja a “fenntartható forrásból származó” anyagokból készült bútorkollekcióját

A March and White Design (MAWD) bemutatkozó bútorkollekciója a NYCxDesign héten a Designing Tomorrow című kiállításon debütált egy megrendelésre készült háromrészes kollekcióval, MAWDmade néven.

A kollekció része az angóragyapjú, regenerált cellulóz és pamut keverékéből készült hajlított bouclé étkezőszék, valamint egy mediterrán olajbogyólevéllel festett bőrrel burkolt nyugágy. A kollekcióhoz tartozik egy erezett márványlappal ellátott asztal is, amelyet több mint 98 százalékban újrahasznosított márvány felhasználásával készítettek, amely a kő és márvány kitermelése során természetesen előforduló „morzsákból” van kialakítva.

A márka szerint a termékekhez felhasznált minden anyag fenntartható forrásból származik, és rendelkezik az International Living Future Institute környezetvédelmi civil szervezet Declare Label tanúsítványával. A tanúsítványt olyan termékek kapják, amelyek elkerülik a káros vegyi anyagok, például rákkeltő anyagok, valamint az ózonréteget lebontó anyagok használatát.

“A kollekcióban felhasznált anyagok kilencven százaléka újrahasznosítható a termék élettartama végén” – közölte a márka.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A kollekciót a MAWD alapítói, Elliot March és James White tervezték, és a márka által a New York állambeli Chelsea-ben található Sugarlift Galériában tartott rendezvényen mutatták be. A bútorok a galéria által képviselt három művész alkotásai mellett kerültek kiállításra, amelyeket a kollekció kiegészítéseként választottak ki.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb