„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

A Marazzi csempéi bármely helyiségben és stílusban megállják helyüket

Az olasz Marazzi cég csempék a hagyományos olasz kerámiára és építőanyagokra utalnak. Az 1935-ben alapított vállalat célja, hogy olyan kerámialapokat alkosson, amelyek az olasz formatervezés és gyártási folyamatok minőségét ünneplik.

A fent látható Lume fényes csempék természetesen egyenetlen felületűek, ami a népi mediterrán csempék kézzel készített tulajdonságait ünnepli. A kollekció eredeti fehér, fekete, zöld, kék, kék, pézsma és zöldes színei továbbra is elérhetők, és ezekhez csatlakoznak a törtfehér, bézs, rózsaszín, türkiz, erdei és porcelán árnyalatok:

Szokatlanul hosszúkás alakja és egyenes élei lehetővé teszik, hogy függőlegesen vagy vízszintesen, szinte hézagmentesen lehessen őket beépíteni. A színválaszték a semleges árnyalatoktól az ékszeres tónusokig terjed, és mindegyik mélyen telített, pettyes, kézzel készített megjelenésű.

A Marazzi Cementum csempék az öntött beton megjelenését idézik csempeformátumban. A csempe előnye, hogy puha tapintású, csúszásgátló és tükröződésmentes, és falak és padlók burkolására is használható. A csempe számtalan árnyalatban, méretben, és különféle dekoratív mintával is elérhető.

A Top Marble Look csempe egy másik hagyományos szerkezeti és dekoratív anyagot testesít meg, a márványra emlékeztető erezett mintázatával. A White Deco falicsempék mintázatának részleteit finom 3D-s kiemelkedések emelik ki. A lombok és botanikai motívumok által inspirált három mintában kapható csempe a hagyományos tapétaalkalmazások alternatíváját jelenti. A Momenti csempék célja, hogy ugyanolyan vizuális hatást keltsenek, mint a tapéta, melyeket alkalmazhatók minden típusú belső térben, még olyan területeken is, mint a konyhák és a fürdőszobák.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A Marazzi olasz vállalat falburkolatokat és padlóburkolatokat tervez és gyárt lakó-, kereskedelmi és vendéglátóipari belső terek számára. Weblapjukra ellátogatva felfedezheted végtelen kínálatukat!

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb