„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

A MAD féreglyuk-könyvtára hamarosan elkészül Kínában- friss fényképekkel

A kínai építészeti stúdió, a MAD Architects friss fényképeket tett közzé kanyargós féreglyuk-könyvtár projektjükről.

A fényképek bemutatják a tengerparti könyvtár fehér-beton formáját, a hullámzó CNC vágást és a 3D-nyomtatott zsaluzatot, amelyet a megépítéséhez alkalmaznak. A tervek szerint 2021 tavaszára nyílik meg, és a könyvtár mellett különféle nyilvános létesítményeknek ad majd otthont, kilátással a Dél-kínai-tengerre.

A “féreglyuk-könyvtár” projektjét 2020 augusztusában mutatták be először. Az azóta csúcs sebességgel haladó építmény egy szélesebb terv részét képezi a kínai partvidék köztereinek fiatalítására, amelyhez további hat szerkezetet építenek. Olvasd el itt az eredeti cikket.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A Ma Yansong vezette építészeti stúdió szerint az épületet úgy tervezték, hogy “egy féreglyukat idézzen elő, amely meghaladja az időt és a teret”. Miután elkészült, az épületet egy nagy előtér két zónára osztja majd. Az egyik oldalon a könyvtár, míg a másik egy vegyes felhasználású létesítményblokk lesz. A létesítmény kiemelkedő jellemzői között lesz egy kétszintes olvasóterem, a könyvtár szívében 10.000 könyvvel. Egy tetőterasz teszi teljessé az épületet, a medence és a fehér homokkal töltött terület mellett, amelyet az épület két oldalán építenek.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb