„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

A Line + Studio organikus formájú kilátóhelyet épített Shenzhen felett

Nagy lépcsők és szabadtéri teraszok kanyarognak a sencseni Yunhai Forest Service Station görbületes kilátója körül, amelyet a kínai Line+ Studio építésziroda tervezett.

A Maluan-hegyen található, a Line+ Studio által tervezett központot üvegnyílásokkal burkolták be, “maximalizálva az átláthatóságot”, tágas kilátást nyújtva a tájra, a közeli tengeri kikötőre és Shenzhen városára.

A projekt ultra-nagy teljesítményű betonból (UHPC) épült szerkezetét többszintes platformok határozzák meg, az épületben való mozgást egy Z alakú út biztosítja, amely finoman emelkedik a három emelet között. Az 1390 négyzetméteres központot úgy tervezték, hogy “találkozó-pontként” szolgáljon. A földszinten a látogatók által könnyen megközelíthető mellékhelyiségek találhatók, majd ezt követően a felsőbb szinteken kávézó, tárgyaló- és fogadótermek, valamint könyvesbolt található.

A beltér és a kültér között váltakozva a belső tereket padlótól a mennyezetig érő, a sarkoknál ívelt üvegnyílások zárják le, amelyek minden szinten terrazzo-csempézett teraszokra nyílnak. Az épület fehér betonból, üvegből és acélból álló külseje átnyúlik a belső térbe, amelyet nagy fehér szerkezeti oszlopok és fehér rozsdamentes acélfalak határoznak meg.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A második emeletről egy kontrasztos rozsdamentes acéllal bevont központi lépcső vezet fel a legfelső emeleti könyvesboltba, amelyet egy hozzá illő rozsdamentes acél könyvespolc kísér, amely a tér középpontjában helyezkedik el. Rozsdamentes acélból készült a földszinti mellékhelyiségek burkolata is, amelyeket egy teljes magasságú fémszerkezet köré szerveztek. A földszinten egy nyitott zöld terület további szabadtéri teret kínál közösségi vagy magánrendezvények megtartására.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb