„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

A lengyel HOLA Design elegáns, sikkes belső terei

A HOLA Design egy lengyelországi, varsói székhelyű tervezőstúdió, amelyet 2005-ben alapított Monika és Adam Bronikowski. Noha eleinte a hangsúlyt elsősorban a belsőtervezésre fektették, a stúdió nem sokkal később megalapította az Exterio alcégüket, amely inkább az építészeti tervekkel foglalkozik. Ezen rendszerben elejétől a végéig, illetve kívül-belül tervezési szolgáltatásokat kínálnak.

A COVID-19 2020-as járvány idején a cég online folytatta a szakértői konzultációt. Ahogyan az honlapjukon olvasható: “több mint egy tucat évnyi tapasztalattal, és egy professzionális csapattal stúdiónk készen áll arra, hogy hatékony megoldást találjon az ügyfelek változó igényeire, akár távoli együttműködés formájában”.

A HOLA Design legismertebb projektjei lakóházak és apartmanok átépítése. Projektjeik nagy része azonban nem csupán alapvető felújítási munkálatokat kíván, hanem az egyedi, előkelő és dinamikus terek kialakítását. A cég hozzáértését bizonyítja, hogy az elmúlt években hét alkalommal díjazták őket az European Property Awards fődíjával.

Széleskörű szolgáltatásaik és képzett szakembereik hozzáértése ellenére, a HOLA Design csapata hagyja, hogy az ügyfelek “irányítsák a hajót”, amikor a számukra különösen fontos részletek kidolgozására kerül a sor, mondván: „ügyfeleink elégedettségére, az általunk alkalmazott tervezési megoldások teljes mértékben követik az ő iránymutatásaikat és elvárásaikat. Elsődleges célunk a felhasználó igényeinek való megfelelés. ”

Az egyik példa erre az észak lengyelországi ház, mely szinte “túlcsordul a kényelemtől”. A színpaletta domináns szürke, fekete és barna árnyalatai kötik össze az egyik teret a másikkal, így az egyes helyiségek között szinte érezhető, áramló hangulat van jelen, életre keltve a zen-szerű környezetet.

A HOLA által tervezett hegyi kunyhó egy mesterséges tó partján található. Rusztikus, zsindelyes külső homlokzata és eredeti A-szerkezetének formája határozza meg az egész ház hangulatát.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Éles ellentétben az előbbi projektekkel, a Złota 44 apartman monokróm bézs és krém színű palettájával minden, de nem unalmas. A ház dinamizmusa megmutatkozik minden egyes szögletes bútordarabban, tágas ablakfelületben és a szemet gyönyörködtető mennyezetben. A ház megvilágítása szintén feltűnő, kiemeli a részleteket az egész térben.

A HOLA Design egyértelműen határozott megközelítésével, egy jó ötlet minden elemét egy koherens összképbe helyezi, amely egy egyszerű, hibátlan és funkcionális teret alkot.

A HOLA Design nem csak lakóingatlanokon dolgozik. Egyik nagyobb projektje többek között ez az egyedülálló modern bútoráruház bemutatóterme. Számos textúra kombinálásával, mint a természetes kő, az éles fehér falak, a márvány, vagy a fa, a megközelítés alapja a stílus és a kreativitás kiegyensúlyozása.

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb