„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

A lebegő mosdókagylók fejlődése: minimalista fürdőszobák

A kortárs mosdómegoldások tervezése során mind a lakossági, mind a különféle kereskedelmi környezetekben, például vállalati, kereskedelmi, nyilvános és vendéglátó célokra, különböző megközelítések alakíthatják a tervezési stratégiát.

A legújabb felfedezéseknek és stílusoknak megfelelően a bomlasztó anyagstratégiák, valamint a minimális és tompított vonalak és színpaletták jelenléte dominánsnak tűnik az élvonalbeli fürdőszobadizájnok megalkotásakor. A megszokott tervezés célja a funkcionalitás, a fenntarthatóság és az esztétika fokozása különböző funkciók, például intelligens technológiák vagy moduláris egységek integrálásával, míg a minimális stratégiák az egyszerűséget, a tiszta vonalakat és a semleges színsémát hangsúlyozzák, hogy megnyugtató és kifinomult környezetet teremtsenek.

A mellékhelyiségekről alkotott véleményünket átalakítva a The Splash Lab fürdőszobamárka újraértelmezi a mellékhelyiség élményét azáltal, hogy négy fő alapelvet foglal magában: inkluzivitás, innováció, fenntarthatóság és holisztikus megközelítés. Mindkét bomlasztó dizájnt minimális stratégiákkal kombinálva megalkották a The Aerofoil-t, egy lebegő egysíkú mosdótálcát, amelyet intelligens elemei jellemeznek, megőrizve a kifinomult formatervezési stílust.

Modern megoldások az innovatív élményért

A hagyományos, nehéz fürdőszobai lebegő mosdótálcát egy könnyebb, minimalista, modern mosdóvá alakították át, amely továbbra is ugyanazokat a funkciókat látja el – falra szerelhető mosdótálca a vízvezeték-rendszerek tárolására és elrejtésére –, de látványosabb módon.

Ezt a könnyedséget olyan új technológiák integrálásával érik el, amelyek lehetővé teszik az elegáns dizájnt, miközben jellegzetes és szemet gyönyörködtető hangulatot teremtenek. Maximalizálva a helyet, a termék minimális karaktere nagyobb mozgásszabadságot tesz lehetővé, így könnyebben hozzáférhető kialakítást eredményez, amely minden felhasználói igénynek megfelel.

A hagyományos ötleteket megkérdőjelező és a fürdőszobák következő generációjának újradefiniálása ez az új mosdórendszer az innovatív mérnöki stratégiákat a kortárs formákkal egyesíti. A kézi mosás koncepciója a maximális innovációt és a minimalizmust ötvözi, hogy egyetlen szilárd felületből készült lebegő mosogatót hozzon létre.

Hogyan készül az új úszó mosogató és hogyan szerelik fel?

A mosogatót egy rejtett keret támasztja alá, amely nemcsak lenyűgöző látványt nyújt, hanem hatalmas súlytűréssel is rendelkezik, akár 600 kilogrammig. Annak ellenére, hogy nincsenek oldalai, a vízsúrlódás, a felületi feszültség és a precíz mérnöki részletek kombinálásával a 10°-os szögben megdöntött medencét úgy tervezték, hogy a víz soha ne folyjon át a széleken.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A rendszer egyszerűsége négy komponens kombinációjával érhető el. Először is, a tálca a fő jellemzője, amelyet lapos, vékony, egyszerű sík kialakítása különböztet meg, és többféle kivitelben kapható. Másodszor, a rács megakadályozza a törmelék vagy leejtett tárgyak bejutását a vízelvezető rendszerbe, a PVD bevonat stílusa pedig bármilyen TSL-szerelvényhez illeszkedik. Több beépítési helyre is állítható, a dizájn integrált lábai minden fürdőszobában különböző szinteken alkalmazkodhatnak. És végül, az egész mosogatót rejtett acél és alumínium extrudáló rendszer támogatja, amely óriási szilárdságot biztosít.

A technológia és a kézművesség ötvözésével CNC-vel megmunkált, precíziósan vágott darabokkal és kézi kidolgozással hozzák létre a The Aerofoil mosdókagylót. Mindet egyedileg vágják, szerelik össze és formáznak kézzel.

Az Aerofoil különböző esztétikához is alkalmazkodik; bármilyen kereskedelmi forgalomban kapható szilárd felületű anyagból elkészíthető. A falba épített tartórendszer lágyacélból, rozsdamentes acélból, alumíniumból és PVC-ből készül. Ezenkívül a szilárd felület nem porózus jellege ellenállóbbá teszi a szennyeződésekkel, porral és baktériumokkal szemben, így nem csak esztétikailag kellemes, hanem higiénikus is.

A különféle fürdőszobai terekhez alkalmas moduláris rendszer zökkenőmentesen integrálja az egyes egységeket anélkül, hogy veszélyeztetné a tervezés folytonosságát. Az egyesült államokbeli változat 1-4, míg az angliai változat pedig legfeljebb öt felhasználónak ad helyet, így az építészek és tervezők minden projekt igényeit kielégítik, miközben biztosítják, hogy a tereik megfeleljenek a normáknak. Rugalmassága és sokoldalúsága mellett ezt a megoldást szilárdsága, tartóssága és ideális teljesítménye jellemzi a nagy forgalmú fürdőszobai terekben.

Forrás: www.archdaily.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb