„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

A Kriskadecor dekoratív láncai „kreatív lehetőségeket” tárnak fel a mennyezeti telepítések terén

A spanyol Kriskadecor dizájnmárka által készített alumínium láncfüggönyöket mennyezeti beépítésekhez használják a belső terek változatosságának érdekében.

A Kriskadecor alumínium láncai – a márka 1932-ben szabadalmaztatott dizájnja – a színek, a felületek, a formák, a sűrűségek és az elrendezések változatos skálájában kaphatók. A termék térelválasztóként, falburkolatként és homlokzatburkolatként való felhasználása mellett a márka megfigyelte azt a tendenciát, hogy az építészek és a tervezők merész és váratlan mennyezeti installációkat készítenek belőlük.

A Kriskadecor mennyezeti láncai merész hatást keltenek a 61 Osteria épületében, amelyet az Ibanez Shaw Architecture tervezett

Ide tartozik a texasi Fort Worthben található 61 Osteria étterem, amelyet egy pazar megjelenésű, geometrikus aranylánc-elrendezés koronázott meg. Mindeközben a franciaországi Ecla Paris Villejuif ifjúsági lakóházakban a mennyezetre akasztott színes láncok hurkok láthatók.

A márka szerint a mennyezeti szerelvények fokozhatják a térérzetet a belső térben, míg a láncok visszaverő tulajdonságai elősegítik a természetes napfény szétoszlatását vagy a világítás ragyogását. A Kriskadecor műszaki irodája minden projektet egyedinek tekint, az ügyfelekkel együttműködve egy olyan darabot készítenek, amely a térhez igazodik.

Színes installáció a Papernest barcelonai irodáinak mennyezetén, amelyet a b720 Fermín Vázquez Arquitectos és a MisMAS Interior Design tervezett

Mivel az anyag könnyű, sokféle installáció készíthető vele, akár nagyméretű függőszobrok is. A láncokkal lágy hullámokat, sűrű térfogatokat és még az eső illúzióját is lehet létrehozni. Az installációk segítségével drámai módon megváltoztatható a tér általános érzete, például csökkenthető a mennyezet magassága, meghittebbé tehető egy nagy szoba, vagy kijelölhetők a nyitott téren belüli területek.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 
A láncok hullámszerű formákban, a Swansea Arena szabadidőközpontban, amelyet a Buckingham Group Contracting, az AF-L Architects és az Amron Architectural tervezett
A láncok hullámszerű formákban, a Swansea Arena szabadidőközpontban, amelyet a Buckingham Group Contracting, az AF-L Architects és az Amron Architectural tervezett

A láncok széles színpalettában kaphatók, az eloxált felületektől a RAL vagy Pantone árnyalatokig. A Kriskadecornak van egy egyedi házon belüli tervezőeszköze is, amely bármilyen képet, mintát vagy logót képes reprodukálni, és a lánc minden láncszemét pixelként kezeli. A márka dekorláncai tartósak és kevés karbantartást igényelnek, mivel az alumínium ellenáll a korróziónak és a kopásnak.

A körkörös gazdaságot támogatva a fém korlátlanul újrahasznosítható, a láncszemek pedig 20 százalékban újrahasznosított anyagokból állnak.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb