„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

A Jersey Cityben található Lackawanna Café minimál belső tereit élénk színfoltok teszik különlegessé

Az Inaba Williams Architecture és a Kyle May helyi stúdiók egy kávézót hoztak létre New Jersey-ben, amely hatalmas szerkezeti oszlopok és világos, színes elemek köré épül.

A Lackawanna Café névre keresztelt projekt a Fogarty Finger Architecture által tervezett Jersey City-ben található középemeletű bérház földszintjét és magasföldszintjét foglalja el.

Inaba Williams vezette a projekt belső kialakítását, elkészítette az alaprajzot és a nagy szerkezeti oszlopokat üvegszálas vasbetonnal (GFRC) burkolta, míg Kyle May a színes malomelemeket készítette el az egész térben. Az ingatlan számos részletét “nyers” állapotában hagyták, hogy erős kontrasztot teremtsenek az új elemekkel, beleértve a 22 méter magas szerkezeti oszlopok fényes burkolatát és a színes malommunkát.

Inaba és May kihasználta a tágas ablakokat, és a fényt használta a májusra telepített színes malommű elhelyezéséhez, színezéséhez és anyagához.

A vitrinhez a csapat egy kifejező, piros Valchromat-ot választott, amely a tér fehér, szürke és fa tónusaival ellentétben áll, és kiegészíti a felülről megvilágított beépített vitrin kékjét. A tok világítását és a polcok “prizmás alsó oldalát úgy tervezték, hogy “felfedje a kiállított tárgyak sziluettjét”.

A polcok mellett egy fehér hűtött vitrin, egy kilenc méter magas, hajlított fából készült íves szerkezet található, amely a kávézóban további eladó termékeket tartalmaz.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A felületek tompítottabb színekkel rendelkeznek. A mezzanine alá rejtett szervizpult 24 láb hosszú, és világos matt kékre festették. A tér közepén egy nagy “vajszínű” asztal található, amely a polírozott betonpadló tetején ül.

Inaba elmondta, hogy a kávézó elsődleges célja egy közösségi központ kialakítása volt, és a magasföldszintet galériaként fogják használni.

A kirakatablakok kiterjedt fénye miatt a csapatnak csak három további lámpatestet kellett beépítenie, ami Inaba szerint csökkentette a kávézó világítási energiaterhelését.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb