„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

A „Hideout Horizon” teljesen bambuszból épült villa trópusi luxust kínál Balin

Balin egy trópusi nyaralás elengedhetetlen eleme a szabadtéri étkezés, csodálatos kilátással rendelkező függőágyak, a buja lombozat, kristálytiszta úszómedencék és persze a hihetetlen bambusz építészet.

A „Hideout Horizon” Gunung Agung vulkanikus hegyén található. Egy egyedülálló környezetbarát üdülőhely, amelynek célja, hogy az oda utazóknak igazi balinéz falusi élményt nyújtson.

A WNA építészstúdió a projektet a kalandos látogatók szem előtt tartásával tervezte. Szinte teljes egészében természetes anyagokból készült, ez a szabadtéri szerkezet luxus otthoni bázisokat biztosít, különféle zónákra osztva alváshoz, pihenéshez, hintázáshoz, úszáshoz és más, a pihentető és szórakoztató tevékenységekhez.

A szárny alakú tető nagy túlnyúlása árnyékolt fedett kültéri tereket alkot, a trópusi viharoktól védve. A szerkezet egyik oldala teljesen nyitott a pálmafákkal és más növényekkel körülvett, zöldellő vadon felé. A fűtött medence “átmeneti pontként” szolgál a beltéri és a kültér között, amely felett egy galéria szintként épített, robusztus, többszemélyes függőágy lebeg.

Belső részében gazdag, természetes árnyalatú paletta uralja a tereket. Az anyagok rusztikussága tökéletes kontrasztban áll a modern LED-es megvilágítással. Az alsó kanapé teteje egyben egy sétányként is funkcionál, mely a földszintről a hálórészbe vezet, egy hatalmas kerek ággyal a közepén, amelyet egy hatalmas szúnyogháló vesz körül.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Az egyes tereket céltudatosan úgy tervezték meg, hogy az szórakoztató élményt teremtsen minden korosztály számára. Lépcsők helyett például egy rámpa biztosítja az egyes szintek közötti közlekedést, amin egyesek inkább sétálnak, mások egyszerűen csak lecsúsznak.

Bali varázsa, annak csodálatos atmoszférája, a végtelenségig barátságos lakosai, finom ételei mindenkit elbűvölnek- nem is beszélve róla, ha van lehetőséged egy ilyen villában tölteni a mindennapjaidat.

A „Hideout Horizon” a Hideout Bali üdülőhely bambuszházainak csupán egyike. A „Hideout Falcon” egy nagyobb, teljesen zárt vendégszoba, míg a „Hideout Beehive” egy kétszintes, hatszögletű szerkezet, amely az üdülőhely legmagasabb pontjával rendelkezik. A „Hideout Lightroom” egy kicsi és egyszerű, de mégis fényűző villa, amely rendelkezik saját tágas káddal.

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb