„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Zöld hírek

A Green Solution House egyesít mindent, amit a jövő fenntartható építészetének tulajdonítunk

A 3XN építészeti cég dániai Green Solution House jövőképe a körkörös fenntarthatóság demonstrációja, három céllal: 1) a zöld megoldások bemutatása, 2) a folyamatos fejlesztés elősegítése és 3) a tudásmegosztás lehetővé tétele. Maga az épület tervezése több paraméteren alapul, hogy a fenntarthatóság holisztikus megközelítését mutassa. Az épületet a DGNB szabványoknak megfelelően tanúsították, aktív házként dokumentálták és elfogadták a bölcsőtől bölcsőig nyilvántartásban.

A felújított szállodai szobák és az új konferencia-épület a környező természeti parkba nyúlik, ahol szezonális tavak biztosítják, hogy minden vizet a helyszínen kezeljenek, és élőhelyet teremtsenek a helyi biotópoknak és a vörös listán szereplő fajoknak. “Az Ön kényelme a Green Solution House központi élménye”-mondja a weboldal. Ez az élmény abból származik, hogy a látogatók mindig jelen lehetnek a környező természetben, kiélvezve az óceán tiszta levegőjét és a mindennapi bőségét.

Az üzleti vállalkozások vonzása érdekében A Green Solution House mindig a legkorszerűbb fenntarthatóság kirakatának kell lennie, hogy vonzza a zöld konferenciákat. A hulladék fogalmának megszüntetésére fókuszálva a felhasznált anyagok szétszerelhetők, újrahasznosíthatók vagy biológiailag lebonthatók. Vannak aktív anyagaik, amelyek tisztítják a levegőt, beltéren és kültéren egyaránt, továbbá létrehoztak egy regeneráló rendszert, ahol az alga szűrő a szennyvizet ivóvíz minőségűvé tisztítja, és egy másikat, amely a konyhai maradékot tápanyaggá és tiszta energiává alakítja át.

A körkörös fenntarthatóságot számos stratégián keresztül tárták fel a projekt során, amelyeket folyamatosan informálnak a helyi körülmények és az erőforrások pragmatikus felhasználásai: helyszíni energiatermelés, természetes technológia, intelligens beltéri klíma, szétszerelési tervezés, tiszta levegő és napfény, valamint újrafelhasználási felújítási megközelítés a meglévő épületek és belső terek.

Az intelligens szállodai szobák egyedi tervezésű alkalmazással rendelkeznek, amely nyomon követi a vendég tartózkodásának hatását, figyelemmel kíséri a víz- és energiafogyasztást, a napfény szintjét, a levegő minőségét, a hőmérsékletet és a páratartalmat. Építőipar-anyagok és szerkezet. A projekthez saját szűrőt fejlesztettek ki az anyagok kiválasztásához, előtérbe helyezve a tanúsítványokat és a környezetvédelmi címkéket, az újrahasznosíthatóságot, a társadalmi felelősségvállalást, az erőforrások felhasználását, a vegyületek biztonságát és a termelési energiát, hogy csak néhányat említsünk.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A helyi gyártókkal folytatott párbeszéd során feltérképezték a Green Solution House -ban újrahasznosítható hulladék-megoldásokat is. A megmaradt por és forgács a helyi kőbányából, amely a kő vágáskor keletkezik a bitumenmentes parkolóban került felhasználásra, míg egy helyi üvegakadémia által adományozott hulladéküveget, amelyet egy cementkeverőben dolgoztak fel, most a kert sétálóutcáit áteresztő ökogyanta burkolatába integrálták.

Ahelyett tehát, hogy anyagokat és szolgáltatásokat oda szállították volna a szigetre, lehetőség szerint helyi elérhető nyersanyagokat választottak. A beton elemeket a bejárathoz mindössze 5 kilométerre öntik a helyszíntől, a gránit pedig egy 10 kilométerre lévő kőbányából származik. Az aktív anyagok, köztük a szőnyegek, a gipszkarton és a tetőmembrán segítenek tisztítani a levegőt, míg a kiterjedt ablakok, tetőablakok és fénycsatornák biztosítják a bőséges természetes fényt a vendégek és a személyzet számára az egész létesítményben. Helyi biotópokat ültettek a tájba, erősítve az őshonos biológiai sokféleséget, az étterem pedig csak helyi termékeket szolgál fel.

Forrás: www.archdaily.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb