„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

A GCCA nyilvánosságra hozza a Concrete in Life fotópályázat nyerteseit

A Global Cement and Concrete Association (GCCA) bejelentette a Concrete in Life (Beton az életben) elnevezésű éves fotópályázatának nyerteseit, amelynek célja, hogy rávilágítson a “beton szépségére és alapvető szerepére világszerte”.

A győzteseket a világ minden tájáról hivatásos és amatőr fotósok által beküldött 21 000 pályamű közül választották ki, a témák a felhőkarcolók, a városi városképek és a közlekedési infrastruktúra, valamint a tengeri védművek és a rizsföldek témaköreitől kezdve. Az eredményeket ezen a héten jelentették be a londoni Brunswick Art Gallery új kiállításának megnyitóján, ahol a verseny ötéves történetéből több mint 100 fotót mutattak be először.

Saeed Rezvanian fotója kapta a fődíjat
A.P. Hari Wibowo képét a jakartai Gelora Bung Karno vízi stadionról szintén elismerték.

A 10 000 dollárral járó fődíjat, az Év Beton Életképét Saeed Rezvanian kapta a mexikói Teopanzolco Kulturális Központ lépcsőjén sárkányt eregető fiút ábrázoló fekete-fehér fotójáért. A képet a zsűri dicséretben részesítette. A Digital Camera World tartalomigazgatója, Chris George pedig úgy jellemezte, hogy “gyönyörűen keretezett kép, és jól használja a fekete-fehér színeket”.

A Közönségszavazás díjat Muhammad Murudin nyerte el.
Andre Hidayat Arrasuli kapta a Beton Infrastruktúra kategóriában a legmagasabb elismerést.

A verseny ötéves évfordulója alkalmából idén egy új díjat, a Közönségszavazás-díjat is bevezették. A közönségszavazáson elnyert 5000 dolláros díjat Muhammad Murudin kapta a bali Mandara útdíjköteles útról készült fotójáért. A pályamunkákat négy kategóriába osztották, és minden kategóriából egy győztes 2500 dollárt nyert. Owen Davies az amerikai Connecticutban, New Havenben található Armstrong Rubber Buildingről készült fotójával a Városi beton kategóriában kapott elismerést.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 
Owen Davies képe nyerte a Városi Beton kategóriát
A Betonszépség és Design kategória győztese Alexander Arregui Leszczynska lett.

Andre Hidayat Arrasuli képe az indonéziai Jakartában található New Priok konténerterminálról megnyerte a Betoninfrastruktúra kategóriát. Alexander Arregui Leszczynska a svájci Bázelben található Maurerhalle előadóterméről készült képéért a Betonszépség és Dizájn kategória fődíját nyerte el. Hari Wibowo a Beton a mindennapi életben kategória győztese lett a szintén jakartai Gelora Bung Karno vízi stadionról készült fotójáért.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb