„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Lakberendezés és stílus

A Futura Studio által tervezett fagyizó egy álomszerű élményt nyújt a vendégek számára

A Futura Studio éppen olyan édesre tervezte a fagyiüzlet belső terét, mint amilyenek a termékeik. Az álomszerű hangulatot árasztó fagyizó Doha Katari Msheireb belvárosában található.

A Futura Studio 2008-ban alapult Mexikóban, azzal a céllal, hogy provokálja a hagyományos formatervezést és kiterjessze a tervezési határokat, és ez a Cloud&Co. fagyizó projektjének esetében sem volt másképp. A tervezők pasztell színek és absztrakt geometriák kombinációját alkalmazták egy szinte szürreális univerzum megalkotására. A vizuális folytonosság, a lenyűgöző részletek, mint a fémes díszek és tükrök, valamint a színházi függönyök és ülések, együttesen egy felejthetetlen élményt nyújtanak az igazi olasz fagylalt szerelmeseinek.

„Úgy gondoljuk, hogy napjainkban csak akkor lehet releváns egy autentikus márka létrehozása, ha azok lokálisan és globálisan is kiemelkednek, és felejthetetlen hatással vannak az emberekre. Elengedhetetlen az egyedi identitás.” – magyarázták a tervezők.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A fagyizó tere két részre oszlik. Az egyiket a vattacukor rózsaszín árnyalatai borítják, interaktív elemekkel kiegészítve, amelyek játékos atmoszférává alakítják a vendégterületet. A másik rész a kék és zöld kombinációjában kissé titokzatosabb hangulatot áraszt. A két területet egy kiszolgálópult köti össze, ahol a napi olasz gelato különlegességeket szolgálják ki.

Forrás: www.designboom.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb