„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

A Cesar konyhai és étkezőbútor-kínálatát “szépségre és teljesítményre” tervezték

Barázdált ajtók, lágy ívek és fényűző anyagfelületek jellemzik a Cesar bútormárka konyhai és étkező termékcsaládját.

A Cesar egyik legnépszerűbb terméke a García Cumini tervező által megalkotott Tangram, amely öt ívelt modulból álló sorozat, amelyek formációkban átkonfigurálhatók, így szokatlan formájú konyhaszigetek és szekrények hozhatók létre.

Kérésre a Tangram ajtói egy bonyolultan dekoratív részletet tartalmaznak, amely függőleges bemetszések sorozatából áll, amelyek a modulok közötti illesztések elrejtésére tervezett mintázatot alkotnak. A termék többféle kivitelben kapható, többek között selyemhatású lakkok és tölgyfa, valamint a szekrényekhez kétféle fogantyú is rendelhető.

A modulok belső felfüggesztett szervezési tárolórendszerekkel is rendelkeznek.

“A Tangram az ősi kínai játék által inspirált, geometriai alakzatokból álló, egymással kombinálható, végtelen alakzatok létrehozására alkalmas játék, a moduláris logikát idézi, miközben elkerüli a linearitást, és a kanyargósság új koncepcióját vezeti be a konyhatervezésbe” – mondta Cesar.

A márka Maxima 2.2 magas konyhabútorai a Tangramhoz hasonló sokoldalúsággal rendelkező, a K+F Cesar által tervezett konyhabútor-sorozat. A magasfényű akácfából készült magas szekrények süllyesztett ajtókkal és hátsó panellel ellátott rendszerrel rendelkeznek. A bútorok felső felülete Breccia Imperiale márványból készült.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

“A Maxima 2.2 tehát egy teljesen integrált projekt, amelynek minden részletét gondosan tanulmányoztuk, és amelyet az a figyelem jellemez, amelyet Cesar a teljesítménnyel párosuló szépségre fordít”.

A márka Mobilis nevű nappali falmodulokat is gyárt, amelyeket Cumini úgy tervezett, hogy különböző kompozíciókban egészítsék ki az étkezőhelyiségeket. Az olyan kivitelben kapható modulok, mint az anódos fémes hatású lakk és a sima fa, úgy lettek megtervezve, hogy le tudjanak oldódni a támasztékról, és jelentős súlyt bírjanak el.

Egy másik népszerű termék étkezőhelyiségek számára a Platform – egy olyan asztal, amelynek formatervét a modern felhőkarcolók tetején található lépcsőházak ihlették. A fából készült asztallapot ferde élek jellemzik, az asztal kúpos lábakkal rendelkezik, amelyek fémlábakon nyugszanak. A Platform konyhai munkalapra rögzíthető reggelizőpultként is kapható, a termék pedig selyemhatású lakkozásban és sima fa kivitelben is kapható.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb