„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

A BIG Los Angeles-i irodát nyit, egy 1920-as években felújított épületben

A BIG dán építészeti stúdió irodát nyitott Santa Monicában egy 1928-ban felújított spanyol épületben, amelyet az ikonikus Los Angeles-i építész, Paul R Williams tervezett.

Az 1928-as épületet felújította a csapat, akik közül sokan csatlakoznak a BIG Los Angeles-i csapatához – a New York-i irodából és a helyi „tehetségpoolból” egyaránt. A BIG, a Bjarke Ingels dán építész által alapított építészeti stúdiót a kaliforniai városban partnere, Leon Rost horgonyozza le.

A felújítás során a stúdió megőrizte az eredeti szerkezet számos eredeti spanyol újjáéledő részletét, beleértve a homlokzat kifejező domborműveit. A belső vakolat egy részét is karbantartották. Az elsődleges, második emeleti munkaterületet megnyitották, és a falak nagy részét lehámozták, hogy felfedjék a fa szerkezetet és a továbbfejlesztett mechanikai rendszert.

A tér közepén befejezetlen betonoszlopok helyezkednek el, vastag fa szarufákkal, amelyeket tetőablakok metszenek. Az iroda elrendezése nyitott, nagyméretű íróasztalokkal és összecsukható Roulade székekkel a KiBiSi-től, amelynek az Ingels is partnere.

Rost szerint a stúdió azt tervezi, hogy továbbra is frissíti a teret olyan technológiai mintákkal, mint a stúdió helyi projektjeiből származó napelemek, amelyek közül sok a késői állapotú. Ezek közé a projektek közé tartozik a Claremont McKenna College Robert Day Sciences Center.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Az iroda a stúdió második helye az Egyesült Államokban, miután New York-i irodája 2010-ben megnyílt. A stúdió jelentős jelenléttel rendelkezik a nyugati parton, jelenleg a brit Heatherwick stúdióval dolgozik a Google központjában a San Francisco-öbölben.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb