„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

A 2LG Studio színt és egyéniséget visz a londoni családi otthonba

A díszes mennyezeteket megőrizték és pasztellszínre festették ebben a délkelet-londoni, Edward-korabeli családi házban, amelyet a helyi 2LG Studio cég újított fel egy visszatérő ügyfél számára.

A Forest Hill lombos lakónegyedében található a Sunderland Roadon található ház egy házaspáré, akiknek térre volt szükségük három kisgyermekük növekedéséhez és játékához. Az egész házban a játékos elemek egyensúlyban vannak a komolyabb esztétikával.

Ahelyett, hogy az otthon kidolgozott mennyezeti díszléceit külön kezelte volna – ahogy a hagyomány azt diktálja – a 2LG Studio színblokk filozófiát alkalmazott, és ugyanazokkal a pasztell tónusokkal festette őket, mint a felső falakon és a mennyezeten.

A stúdió számos referenciát használt a belső terekhez, az 1980-as évek színeitől az olasz dizájnelemekig, mint például a márvány és a muránói üvegvilágítás, egészen a skandináv hatásokig, amelyek a természetes anyagokban és a minimalista lakberendezési megközelítésben tapasztalhatók.

A bejárati csarnokban hatást kelt egy kézzel nyomtatott tapéta, amelyet a 2LG Studio tervezett hosszú távú együttműködővel, a Custom Studio-val, és itt egy testreszabott kalamin-rózsaszín színben alkalmazták, amely ismétlődik a ház összekötő tereiben, valamint a hátsó részen. lakóterület. Ez a balettpapucs-árnyalat egy világosabb cukorka rózsaszínnel párosul, nyugalmat és melegséget kölcsönöz az általános sémának.

A rózsaszínes-nehéz paletták a 2LG jelképeivé váltak, ami az extraszéles Douglas fenyő padlólapok természetes rózsaszín árnyalatában is tükröződik, amelyek az egész házban megtalálhatók, a konyha szürke öntött műgyanta padlója mellett.

A konyhában égszínkék szekrényeket használnak a márvány munkalapok és a fröccsenő hátlapok mellett, az íves formák egyesítik a két felületet, míg a rózsaszín elemek, például a bárszékek bukkannak fel ebben a nyugodt háttérben.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A projektben testre szabott asztalosok találhatók, beleértve a gólyalábas játszóházat az egyik gyerekszobában a meglévő 2LG darabok mellett, mint például a Luca ágyfej a tetőtéri hálószobában és a Tilda kanapé, mindkettőt a Love Your Home londoni bútorgyártó cég számára tervezték, és itt Kvadrat x-ben kárpitozták. Különféle újrahasznosított anyagok biztosítják a textúra érdekességét az egész házban, köztük a Spark and Bell újrahasznosított műanyag fali lámpái a nappaliban.

A 2LG Studio egy rózsaszín Foresso felsővel, amely faforgács és gyanta felhasználásával készült az étkezőasztalra, míg az egyedi fürdőszobai szekrény maradék Douglas fenyő padlólapokból készült újrahasznosított műanyag részletekkel a brit Smile Plastics cégtől.

Mióta Cluroe és Whitehead 2014-ben megalapította tervezői gyakorlatát 2 Lovely Gays néven, a stúdió számos lakóprojektet hajtott végre a brit fővárosban.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb