„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

A 2DM Arquitectos egy geometriai üdülőházat épített Chile tengerpartján

A santiagói székhelyű 2DM Arquitectos stúdió egy Csendes-óceánra néző nyaralót épített, amelynek konzolos felső szintje maximálisan kihasználja a csodálatos kilátást.

A Puertecillo szörfstrandtól körülbelül 10 km-re, egy erdős területen épült nyaraló szögletes kialakítású, amely minden irányból nézve más és más geometriai alakzatot ölt. Az ügyfél követelménye a kilátás maximalizálása volt. Ennek elérése érdekében először el kellett távolítaniuk a ház és a tenger közötti magas növényzetet.

Az 57 négyzetméteres szerkezet egyszerű elrendezéssel rendelkezik, a földszinten konyha és nappali, fent pedig egy kétszemélyes hálószoba és egy kis fürdőszoba található. A hálószobát tartó konzol kinyúlik az épület síkjából a tenger felé, egy hajó orrára emlékeztető formát létrehozva.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A kabin acélvázzal készült, amelynek merevítője támogatja a felső szint konzolát, és fekete fával burkolták. A belső terek berendezése kifejezetten egyszerű, a figyelem a konyha és a hálószoba teljes magasságú ablakaiból nyíló drámai kilátásra összpontosul. A külső esztétika folytatása érdekében a konyha szekrényei szintén feketére festett lécfából készültek.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb