Lakberendezés és stílus

9 rusztikus étkezőasztal

A hagyományos vidéki házak ihlette parasztház stílus továbbra is nagy népszerűségnek örvend. Vannak, akik otthonuk minden helyiségét ebben a rusztikus stílusban rendezik be, de olyanok is akadnak, akik csak egy-egy helyiségben alkalmazzák ezt a trendet, más stílussal kombinálva. A parasztház stílus mindenesetre a konyhában és az étkezőben mutat a legjobban, és ezen helyiségek egyik központi eleme az étkezőasztal.

Egy jól megválasztott étkezőasztal hatalmas hatást gyakorolhat az étkezőnk megjelenésére, mondhatni képes teljesen megváltoztatni annak összképét. Egy parasztház stílusú konyha alapvető eleme egy nyers, vagy újrahasznosított fa asztal, mely rusztikus vonzerőt ad a helyiségnek. Következő galériánkban bemutatjuk az általunk legkedveltebb, páratlan stílusú étkezőasztalokat, melyek között talán te is megtalálod az igazit!

Ez a modern darab a farmokon található asztalok egyszerűségével, a nyers fa szépségét ünnepli. Esztétikussága mellett nagyon praktikus is, hiszen a megfelelő méretű padok könnyen becsúsztathatók az asztallap alá, rengeteg helyet megtakarítva.

A különböző tónusú fa együttes használata már alapvetően figyelemfelkeltő, nem is beszélve az étkezőasztal egyedülálló formatervezésének éles, klasszikus vonalairól.

Ez a magasított, bárszékes megoldás kifejezetten alkalmas kisebb helyekre, hiszen a székek egyszerűen az asztal alá tolhatók, amikor éppen nincsenek használatban.

Ezt a modellt egyértelműen annak vastag keményfa asztallapja teszi különlegessé, amellyel igazán magában foglalja a természet varázsát. Nem utolsó szempont az sem, hogy annak minőségi felépítésével és időtálló kialakításával kétségkívül generációról generációra száll majd.

A textúra, az árnyalat és a dizájn tökéletes kombinációját testesíti meg ez a középkor ihlette fekete étkezőasztal. Formatervezése annyira sokoldalú, hogy igazából bármilyen stílusú étkezőbe gond nélkül beillik.

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Zsebő Zsanett: 100-as mellék (zszs@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Ipari vagy rusztikus? Miért ne lehetne mindkettő?! Ez a meleg tónusú étkező szett és az ipari esztétika szeszélyét párosítja a régimódi rusztikus esztétikával, és a nagy teherbírású fémkeretnek és a fa betétnek köszönhetően rendkívül időtálló darab.

Ez a merész étkezőasztal, annak szabálytalan éleivel és dinamikus, többdimenziós alapjával, szinte szobrászati fókuszpontot teremt a helyiségben.

Az ovális étkezőasztalok mindig lágyabb esztétikát eredményeznek szögletes társaikkal szemben, és ez alól ez a középkor ihlette rusztikus darab sem kivétel.

És ha már ovális, akkor a kerek forma se maradjon le a listáról. Ez a fenyőből készült étkezőasztal tökéletes választás lehet egy parasztház stílusú étkező helyiség központi elemeként!

Forrás: www.home-designing.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Li Nicole: 100-as mellék (nicole@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Címkék

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Back to top button
Close