„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Hírek

80 GigaPixeles fotó Londonról

Az eddigiekben Budapest volt a legszebb városi panorámafotó tulajdonosa. Most ugyanez a fotós egy sokkal komolyabb technológiával elkészítette Londonról készült panorámafotóját.

Elképesztően apró részletek, még a járókelők arca is tisztán kivehető két kilométeres távolságból azon a Jeffrey Martin által Londonról készített felvételen, amely jelenleg a világ legnagyobb körpanorámás fotója. Ezt megelőzően szintén Jeffry volt a csúcstartó az idén tavasszal

Budapestről készített 360 fokos 70 milliárd pixeles felvételével.

Ha a képet kinyomtatjuk, akkor annak mérete: 36 méter hosszú és 17 méter magas lenne.

A kép Online megtekintése itt lehetséges.

Kattintson a képre a 80 GIGA Pixeles fotó eléréséért

 

Nem lehet ezt leírni, ezt látni kell!


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A fotókat Jeffrey Martin, a 360Cities munkatársa három nap alatt készítette el egy magas épület, a Centre Point toronyház tetejéről. Ezt követte az a hat hétig tartó számítógépes munka, amelynek során a fényképeket egymás mellé szerkesztette.

Fujitsu japán cég világrekorder számítógépet bocsátott rendelkezésére a világrekord méretű panorámakép elkészítéséhez, így a 7886 különálló felvételből összeszerkesztett londoni 80 gigapixeles panorámakép a Fujitsu Celsius elnevezésű munkaállomásainak legnagyobb teljesítményű és leggyorsabb modellje segítségével készülhetett el.

A szuperszámítógép, mely ezt a fotót kiszámolta a fényképek adataiból 192 GB RAM memóriával, és 2 db hatmagos processzorral rendelkezik!!!Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb